چرا به عده دروغ میگن فقط.طرف میگه چارساله منتظرم دوج رشد کنه.لامصب تو همین یه ساله چند درصد رشد کرده
داداش ی عده فقط میخوان اسم این ارز رو خراب کنن و استرس وارد کنن به هولدرها تا ارزشونو با ضرر بفروشن کافیه به تاریخچه ۱۳ ساله این ارز نگاه کرد میبینی چقدر این ارز رشد داشته
ودقیقا تو همین ۴ سال اخیر ۴۵k رشد داشته
سه سال پیش رو همین قیمت خریده ۳/دلار
راست میگه بدبخت
توباغ نیستی دیگه خیلی ها 3سال پیش رو 40سنت خرید کردن
سال ۱۴۰۰ قیمت این ارز با دلار ۲۲هزارتومنی بوده ۷ ۸ هزارتومن یعنی ۳۰ سنت خب الانم همون سی سنته.حالا من نمیگیم تو همون سال چهارده هزارتومنم شده بود که خریدش اشتباه بود تو اوج.من همون ۷ ۸ هزارتومنو گفتم
خب درست میگه اون زمان دوم رسید 70 سنت که قیمت ریالی ش بود 17 هزار تومان بخوای بر اساس قیمت تار حساب کنی درست میگه
معلومه اصلا اطلاعات نداری فقط حرفی میزنی بهتره وقتی از چیزی خبر نداری سکوت کنی قیمت دوج ۳سال پیش تا ۷۰سنت رسیده بود خیلی ها تو اون قیمت خرید زده بودن
تو که اطلاعات خیلی زیاده برو ببین ابتدای ژانویه ۲۰۲۱ دوج قیمتش چند(۹سنت) بود بعد بیا اینجا حرف بزن بعد من از همون تاریخ به بعد ک چهار سال میشه نظر دادم ورشد کلی رو گفتم تو این وسط بالا وپایین زیادی داشت میدونم بعدش تا حدود ۷۰ سنت رسید ولی چهارسال اخر از اول ژانویه ۲۰۲۱ رو ببین چقدر رشد داشته بعد میفمی
ما ایرانی ها بخاطر همین چون فقط ادعا داریم عقبیم برو اطلاعاتت و به رخ یکی دگ بکش بچه جوووون