عملکرد ارزها در بازار خرسی

ارز فانتوم(( ftm((( S)) سونیک : که یکسال قبل اعلام کردیم چند روز قبل تغییر نام داده و بنام سونیک لبز ( S) تغییر نام داد .
)) دقت شود ارز سونیک دو تا داریم یکی بر
شبکه سولانا است و دیگری بر شبکه سونیک ( فانتوم قدیم) .که مدنظر ما ارز S میباشد.
علت تغییر نام این ارز که بهترین رشد (هدف ۱۰۰۰ دلار ) را ۱۰ ماه آینده دارد)
چیست ؟؟
فانتوم دارای تکنولوژی سرعت تراکنش بالا شده و ممبعد رتبه یکم تا سوم سرعت تراکنش را خواهد داشت و فعلا در مرحله
آزمایشی خود قرار دارد
ماه های آینده قدرت این شبکه به تمامی شرکت‌ها نمایان خواهد شد و رشد آن با شروع رشد بیت کوین به صورت شارپ روزانه میانگین ۲۰ درصد به مدت ۱۰ ماه خواهد بود.

داداش احتمال میدی اگه سرعت تراکنشش بالا بره سرعت فشار دادنش کمتر بشه قربون صبوریت برم با این عمو ترامپ بازار بسرعت داره جر میخوره نزدیک به یک هفته همه دارن میریزن شما مثل پیامبران میای میگی اگه جر بخورید بعد میری بهشت

برادر با شما موافق نیستم ، سرعت تراکنش به تنهایی عاملی برای رشد نیست ، رشد و موفقیت یک پروژه تنها و تنها به میزان محبوبیت و مقبولیت یک دارایی دیجیتال برمیگرده و نه تنها به سرعت و یا امنیت اون .
به عنوان نمونه ارز egld رو در نظر بگیر ، با اینکه از نظر سرعت و امنیت جزو برترین ها است ، ولی از نظر قیمت خیلی ضعیف عمل کرده و چندین سال در حال منفی خوردنه. فعلا هم که رتبه ۱۰۶ رو در اختیار داره.
در کل گروه سونیک لبز ، به نظر من، تا این لحظه نتونسته اون جور که لایق اسم فانتومه، ظاهر بشه . در پروسه تغییر نام ، بی برنامه گی و شتابزدگی زیادی به چشم میخوره ، که این باعث فرار سرمایه گزار میشه.
انتخاب نام و لوگوی ضعیف و شباهتش با sonic svm که در شبکه سولانا فعالیت میکنه و عدم پشتیبانی بعضی از کیف پول ها، هم مزید بر علته.
شاید اگه در این پروژه عقلانیت بیشتری وجود داشت الان از mantle جلو تر بودیم . خلاصه من هولدر با اینکه همچنان به فانتوم وفادار هستم ولی دلم خونه از این عملکرد ضعیف تا این لحظه.

1000دلار؟ مگه میشه

دوست عزیز یکی از علت ها بایننس و کیف پول ترست ولت هست .هر وقت ترست ولت از s پشتیبانی کرد و خودکار فانتو را تبدیل به سونیک کرد مطمئن باش بالا میره.

کپی از تلگرام پیش بینی متاورس

این دست اند کاران فانتوم یا سونیک خیلی بیشرف هستند، هر روز سرمایه ما را می بلعند…