تحلیل و تجربه شش ساله در بازار ارزهای دیجیتال

بنام خدا و سلام به همه.‌

یکی از دوستان بنام ،Nima تقریبا بیست پیام پایین تر از من دیدگاه بسیار عالی و قابل تأملی گذاشتند.

توصیه میکنم دیدگاه ایشون رو مطالعه کنید.‌

من از زمان بورس و ارز دیجیتال از ابتدای سال 99 تا الان که نزدیک 1404 تقریبا شش سال تو این بازارهام.‌

تو بورس که خیلی زیان کردم.‌ وحشتناک.
و تو ارزهای دیجیتال خیلی ولی کمتر از بورس.
بعد از این همه سال تا قبل این شش ماه این اواخر سودهای اندکی در این سالهای آخر از ارز دیجیتال داشتم.

ولی اعتراف میکنم.‌ تو این شش ماه فعلا تو ضرر هستم.
چون کلا قواعد بازی رو تغییر دادند.‌
و یجورایی گرفتار شدیم.‌

بیچاره گی از نوع گرفتاری.‌
یعنی جوری رفتیم تو ضرر که راه پس و پیش نداریم. …

به دلیل نا آگهی از این بازار هم نبوده .‌
به این دلیل که کلا قواعد بازی سیاسی شده.‌

و همینطور که سازمانهای گنده،
سیاستمدارهای سرشناس ،
دولتها، نهنگها ، تجار و هوش مصنوعی هم حسابی دخیل در این ماجرا هستند ،،،،

خیلی باید باهوش تر از قبل باشیم.
خیلی باید هوشمندانه تر از قبل رفتار کنیم.‌

یعنی فکر می کنم.‌ اینجا جایی برای اشتباه کردن نداره.
چجوری بگم شاید مثال خوبی نباشه.

مثل بازی شطرنجی است ،،، که قواعد بازی رو خوب و کامل بلد نباشی ،،، یا کمی بازی بازیت میدن ،،، و یا به یکباره کیش و ماتت میکنند.‌

یعنی اگر پول بسیار سنگین بیاری که ایتچن پول جبرانش خارج از حد و توانت باشه ،،،
که خدای نکرده اگر اشتباه کنی و کیش و مات بشی.
اولین اشتباهت ، آخرین اشتباهت محسوب میشه .

و شما درست مثل بازی مرکب ژا اسکویید گیم
به سادگی حذف خواهی شد.

بالا اشاره کردم چند تا پیام پایین تر متن دوستمون Nima
رو پیشنهاد می کنم .‌حتما چند مرتبه بخونید.

واقعا اینجا جایی برای اشتباه کردن نداره.

کلیدطلایی این بازار هلد کردنه بخر بنداز برو پی کارت هرماه یکبار سر بزن برو پی کارت ینی دقیقا باید بیخیال بشی مثل اینکه مست کردی فقط صبر تا موقش برسه فقط صبر . وقتش برسه چنان میرن بالا ک مست بشی

حداقل ۲۰ تا ارز بخر هرکدوم ب اندازه توان برو پی کارت بعدش فکککن این بازار ب کل حذف شده وجودنداره برو کار خودت آینده ازآن توست

وقتی بابک زنجانی داره صرافی میزنه تا تهش بخون

می گما آدم دیوانه با این حرف های نامنطیقش آخرش خودش هم سر از چاه در می آره. همچون می افته تو چاه دیگه جایی برای بیرون آمدن نداره.
آخ آدم حسابی ایشون مطلب درست بیان می کنند.
تو آخر می رینی سر اصل مطلب که آدم حس حال چرندیات خوندن تو رو دیگه نداره.
ایشون یک حرف حساب شده روی منطق و بازار که الان هست صحبت کرد.
به دلمون نشست.
آخر سر
تو با مغزت هیچ جای نمی رسی به غیر از ته چاه.
ایشاالله بی افتی تو چاه دیگه در نیایی.

هولد تو این بازار دیگه بدرد نمیخوره ارزی که تو ده سال ۱۰۰۰۰ درصد سود کرده الان بخواهد ۵۰۰۰ درصد منفی هم کنه براش مهم نیست ولی برای منو تو خیلی خیلی مهم است پولمون رسما کاملا صفر بودنش فرقی نداره

چرا دروغ میگی چی هولد کردی که پولت انقد کم شده،از انتخاب ترامپ تا الان تمام ارزها چند برابر شدن،شما چطور با هولد تو ضرری،چه سودی داره دروغ گفتن براتون

هولد اصلا مناسب نیست.بنظرم از ماه قبل ب اینور فقط نوسان گیری.وقتی شخصی سرشناس میگه بیت کوین یک شت کویته و یا یکی دیگه میگه تتر و استیلا کوین ها ژتون قمار هستند و هممونم می‌دونیم ک ارزش ذاتی همه ارزا صفره.چرا هولد؟

هولد طولانی مدت زمانی موثره که ارزهای ارزانقیمت مستعد رشد را در زمان مناسب یعنی کف قیمت با پول کم بخری و بزاری بمونه برای چند سال ولی سرمایه زیاد گذاشتن روی ارزهای گرانقیمت برای هولد طولانی مدت اشتباه محضه

بشرطی ک حتی برای هولد بلندمدت هم در جای درست و مناسب خریدکرده باشی نه اینکه هر وقت دوست داشتی بیای مارکت و رو هر قیمتی خرید کنی

حتی برای هولد بلند مدت هم زمان و قیمت شاخص خیلی مهمیه رو هر قیمتی که ورود نداره

خوب اسکولی که تو سقف خریدی نمودار چک نکردی و بعد تو ضرر ترسیمی فروختی. اینو بدون خوب فروختن مهم نیس خوب خریدن مهمه. خوب بخری میتونی خوب بفروشی