چرا ماسک از این ارز حمایت نمی کند؟

ارز دیجیتال یه دوره ای داشت که تموم شد ، اگر کسی ۳-۴ سال پیش سرمایه گذاری میکرد خیلی راحت به سود میرسید ، نمیگم الان این اتفاق نمیفته ولی خب اینقدر دست زیاد شده و فراگیر ، باید ۴ چشمی هواس ادم به اخبار و سیاست و این داستانا باشه بلکه بتونی یه سود ۱۰-۲۰ درصدی بگیری ، بنظر من الان بازار دیجیتال دست ۴ تا گردن کلفته که هر از هر دو حالت صعود و نزول ارز سود تپلی میکنن ، همین ترامپ فلان فلان شده با زنش دو سه روزه دو برابر بودجه یکسال ایران درامد داشتن ، اینارو واقعا نمیدونه ادم چی بگه ، ارز دیجیتال در دراز مدت سود میده ولی امید به میلیاردر شدن نباشید ، پولی رو که میدونید مثلا تا یکسال احتیاج ندارید ۴ تا ارز بخرید دیگه ولش کنید ، بخدا سلامت روح و روان خیلی ارزشمندتره
فقط هر ارزی رو میخرید تحقیق کنید که شناسنامه داشته باشه ، وایت پیپرش رو بخونید ، حجم معاملات روزانه، رتبه ، عملکردش در یکسال اخیر که باید رو به رشد بوده باشه ، اینایی که تو اینستا بلغور میکنن رو بریزید دور ،

کلا مراقب خودتون و سلامتتون باشید و دارایی هاتون رو تو این شرایط بد اقتصادی براحتی از دست ندید ،

موفق باشید :crossed_fingers:

والا من چهار سال تو این بازار هستم با ۶۲ میلیون سرمایه الان شده ۱۲۰ میلیون اون پولو به پهین میدادم الان ۱۰ برابر بود

ترامپ برای مراسم تحلیف ۲۵۰میلیون دلار خرج کرده فکرکردی ازکجا دراورد