درخواست برای ارائه پیش بینی از وضعیت بازار

دوستان نظرات بنده موجوده تو یه نظرم گفتم ارز ترامپ میریزه
که فرداش ریخت این ارز تو آذر باید پامپ میکرد ولی نشد باید طبق سیکلش رشد میکرد ولی نشد و الان مطمئنم اگه زیر پونزده بیاد اسکم میشه چون از هیچ قائده ای پیروی نمیکنه اوون سیکل تنها امید رشد و پامپ ارز بود که نذاشتن پیش بره و الان اون چیزی که مسلمه اسکم شدن این ارزه ارزش بازارش نزدیک نه میلیون دلاره که فقط یک سومش دست ایرانی هاست که اونا هم از کوینکس خریدن
اونا تو ضررن و هولد کردن
یک سومش تو یک کیف پوله و یک سومش معامله میشه پس امیدی به رشدش نیست بیخود و بی جهت به خودتون امید واهی ندین البته هر کس با شرایط خودش معامله کنه و این نظر منه

خودت میگی از هیچ قائده ای پیروی نمیکنه
چطوری میگی پس اسکم میشه
اگه رفت سی برابر شد چی
حرف مفت نزن کسی نمیدونه چی میشه
ولی هر وقت په په یک و اتریوم از بین رفتن اینم میره

چقدر آدم علاف و بیکار زیاد داریم
آقاجون من و قطعا تمام کسانی که از این ارز دارند اگر منجر به سود بشه دوزار کسی به تو نمیده اگر هم ضرر بشه کسی از تو مطالبه نمیکنه پس بنابراین شما این وسط چکاره هستی ؟ اگر میگی دلم برای هموطن هام میسوزه که باید بگم هیچکس نیاز به دلسوزی شما و تمام اونایی که میان سمپاشی میکنن نداره و مهمتر اینکه دلت بحال خودت بسوزه که اومدی وقت گران را صرف تایپ و گذاشتن کامنت کردی و نتیجه کارت این شده که آخر بهت میگن به تو ربطی نداره اختیار مال خودمون را داریم و دوست داریم آتیشش بزنیم تو رو چه صنم
والبته شاید هم بعضی ها که عقده مطرح کردن خودشون توی دلشون مانده از طریق کامنت گذاشتن با این تصور که اگر نظرشان درست از کار در بیاد بعدها میتونن بیان و بگن دیدی من گفتم اما گوش نکردید و من می‌دانستم و من گفته بودم و من اخطار داده بودم و من و من و من و من و… یمقدار خودشون را آرام کنن
در هرحال نتیجه کلی این هست که آدم علاف و بیکار متاسفانه زیاد داریم . تامام

خونه نظراتت در مرود په په هستش خجالت بکش ادم دروغگو تو و اون مصطفی هر کدوم به نوعی فریب میدید مردم رو

شما مگه قبلا نفروختی؟چرا میای نظر میدی؟اگه تحلیل داری بذار اگرم نداری تو این صفحه نیا

کی میگه اسکمه؟؟؟تو اصلا معنی اسکم رو میدونی؟ من خودم ۲تریلیارد توکن از این ارز رو دارم تقریبا۴۰هزار دلار توی تبدیل.قصد فروشم ندارم

اینهمه اطلاعات رو خود بایننس هم نداره که تو داری😁

کی میگه اسکمه؟؟؟تو اصلا معنی اسکم رو میدونی؟ من خودم ۲تریلیارد توکن از این ارز رو دارم تقریبا۴۰هزار دلار توی تبدیل.قصد فروشم ندارم.

عالی بود دمت گرم:clap::clap:

به گفته خودت همین که یک سومش توی یک کیف پوله پس نشانه ی پامپ هستش .درضمن هر کسی خرید کرده به خواست خودش بوده پس فروشش هم به خودش ربط داره .واگر این ارز اسکم میشه شما ها بفروشید و کاری با اشخاص دیگر نداشته باشید

کی میگه اسکمه؟؟؟تو اصلا معنی اسکم رو میدونی؟ من خودم ۲تریلیارد توکن از این ارز رو دارم تقریبا۴۰هزار دلار توی تبدیل.قصد فروشم ندارم