من برای خرید،این سگ،حدود200میلیون،هزینه کردم.حالا بعد 3ماه رسیده به 80میلیون.تخم هم نمیکنم به بر وبچ،بگم.هی بهم میگن ،میخاستی سواری بخری ،پس چی شد.چون قرار بود پراید بخرم.بهشون میگم گذاشتم بانک
وام بگیرم .ماشین صفر بخرم.حالا باپولم موتور هم نمیدن
موندم چکار کنم.میترسم صفر بشه.اونوقت چی بهشون بگم.آخه این چه کاریه که من احمق کردم.موندم آس وپاس
بنظرتون چکار کنم.کسی میتونه من را راهنمایی کنه چطور
از این مصیبت.خارج بشم
نفروش فقط نگه داره تازمانی که نفروختی ضرر نکردی
اخه عزیز من اینهمه ارز چرا حالا اینو گرفتی!!!
منم مثل شما ماشینمو فروختم الان ۱۲میلیون توضررم به هیچکس هم نگفتم چاره ای نداریم به جز صبرکردن
۱۲۰ میلیون هستش
هرکس من را راهنمایی کنه،که نتیجه بده،یه عمر دعاش
میکنم
سلام دوست عزیز تو یه اشتباه بزرگ انجام دادی اونم اینه که پولی رو که لازم داری یا هدفی داری براش رو نباید وارد بازار کنی فرقی نمیکنه طلا باشه یا ارز دیجیتال ولی به هر حال کاریه که شده به هیچ وجه فروشنده مارکت نباش به هیچ وجه ببین چند بار دارم تکرار میکنم چون سقف و حتی خیلی بالاترشو صد در صد میزنه فقط زمان بده به دور از حرف اینو اون باش استرس به خودت وارد نکن دیگه کم کم باید آماده بشیم برا خارج شدن از لگ نزولی و استارت سوسکیه ارز سوسکی منظورم اینه که یهویی بالا نمیره یه جوری میره بالا که همه بگن دیگه بالا برو نیست چون این بازار قرار نیست همرو پولدار کنه قانون بازار پول از جیب افراد عجول میره تو جیب افراد صبور یادت باشه وقتی همه فروشندن تو بخر وقتی خریداران تو بفروش صبر صبر صبر یادت نره به حرف هیچکیم گوش نده برات و همه ی دوستان آرزوی موفقیت ولبی خندون دارم ![]()
![]()
ادمین لطفا تایید کن ممنون
صبر کنی همه چی حله
سلام عزیزم خوبی سلامتی فدات بشم نفروش خوب نگه داشته باش تو موفق میشی 10 برابر سود کنی