سود فیوچرز

سلام به همه
امیدوارم حالتون خوب بلشه و افسوس نخورین ، چون دنیا جای افسوس خوردن تیست و هر لحظه از این قبیل اتفاقات میفته ، از صبح امروز این عرض عزیز به ماننده تیر تفنگ شلیک شد حالا اگر بخوام یک مسله بهتون بگم که شما مبلغ ۱۰۰۰ دلار رو تو فیوچرز صرافی عزیزی سرمایه گذاری کرده بودین و ضریب ۲۰ رو هم گذاشته بودین و مبلغ ضریب عرض رو نزدیک چند صد هزار دویجی فرار داده بودین شما جای من بودین و تیریک میگفتین ، بله سرمایه ۱۲۰۰ دلاری من شد ۶۳ هزار دلار در ۱۲ ساعت کمتر ، فیوچرز عالی فقط بشرطی که بدونین کی وارد بشین و دلیل این شتاب دویج میتونه تعریفهای پولدارترین نفر دنیا ایلان ماسک عزیز باشه که عاشق دویج و اونو بهتر از بیت میدونه ، خلاصه مطلب اگر اول سال میلادی ۱۰۰۰ دلار خریده بودین بصورت هولد الان 6۰۰۰ هرچزار دلار درامد داشتین ، امیدوارم همیشه حالتون خوب و جیبتون پر سود باشه ، اگر خواستین با من در ارتباط باشین و از ضرر رها بشین بصورت رایگان ، چون من بقدر کافی پول دارم و غصه مال دنیا برام تموم شدس ، اگر دوستان مدیر بزارن شمارمو در پست بعدی قرار میدم که در ارتباط باشین . با تشکر از ساتوشی که از دنیارو برامون ساخت و ممنون از ایلان عزیزم :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

دوست عزیز جسارتا ارز نه عرض

سلام بی زحمت ایدی اینستاگرامتون رو میزارید من میخوام تازه شروع کنم یجورایی