بیت کوین و اصلاح بازار

سلام
بیت کوین بااااااااید بیاد زیر ۸۰ و اصلاح کنه
روزی که بیت ریخت اون موقع برای داراییتون‌گریه کنید
اگه نمی خواید گریه کنید تا یک و نیم سال دیگه چارت. و نبینید اون موقع حتما توی سود خواهید بود

بیت زیر ۸۰ اومد خرید کنید ولا غیر

ولی چون ۹۰ به بالا رو خوب زیر سازی کرده یه مدت کوتاه حول و حوش ۸۰ میمونه و جهش بعدی به سمت ۱۵۰/۰۰۰ خواهد بود

۱/۵ سال دیگه این پست. و بیاد بیارین
امروز شش بهمن ۱۴۰۳

تندرست باشید

درود بر شما بیت چزا باید بریزه دلیل و تحلیل منطقی بیار دوم چرا بیت بالا نمیره دلیل و منطق بیار این بیت همون بیت ۱ ماه پیش هست چرا این طور شده دلیل بیار چه اتفاقی باید بیفته که بیت از اینجا ۲۵ درصد بریزه دلیل بیار خلاصه منم میگم از اینجا زیر سازی کرده برای ۱۵۰ هر جا بیت رنج زد از اونجا بالا رفته حداقل من چند بار این رو دیدم حالا شاید هم نشه ولی قریب به ۹۰ درصد بیت سعود خواهد کرد ببین من ۶ سال تو بازار هستم خیلی ح فه ای نیستم ولی به تو میگم بیت ۳۰ بود بیت ۸ رو میگفتند ۸الا تو خوبی نمیگی از اینجا بیت ۴۰ دوست عزیز این بازار خیلی توش پول خوابیده مارکت به همین سادگی ۲۵ درصد بیت رو اصلاح نمیده که مارکت به فنا نیره الان داستان بیت با ۳ سال پیش فرق کرده نمیدونم متوجه کردم تو رو بیت قبلا بی صاحاب بود الان صاحب داره .

اخه مرد حسابی ۱ سال و نیم دیگه که کولن بازار خرسیه تمامی ارز ها سقوط میکنن ، امسال سال دوم بازار گاویه ، ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷ بازار خرسی میشه رو چه حسابی این حرفا رو میزنی
خیلی سخته واست اون دهنتو ببندی ؟