اونایی که ادعای کارشناسی میکنن اگه چیزی حالشیون هست موقع پایین آمدن قیمت هم از سوراخ موش بیرون بیان و نظر کارشناسی بدن اگه چیزی حالشیون هست که نیست نه اینکه 23 ژانویه سال دیگه رفت بالا بیای بگی دیدی رفت بالا من منظورم 23 ژانویه سال 2026 بود الان مسافری از ته چاه هم به بختیاری پیوست
تو منفی ها من فقط هستم بختیاری مخصوص قلس
اولا که فکر کنم از سوراخ خاطره خوبی داری خیلی خوشت میاد همش دنبال غیب کردن و این چیزایی چون تو ده تا کلمه ت نه تاش توش سوراخه بعدشم کسی که دم به دقیقه هی میاد چیز میز مینویسه از سر بیکاریه اگر چشمتو باز کنی و شعورت برسه وقتی که گفتم 23ژانویه دیدی که 50درصد رشد کرد همون بختیاری که میگه هم بااون همه ادعاش تو ریزش ها خبری نبود ازش ولی من جرأت کردم و گفتم حتی روزش هم گفتم پس و گفتم دیگه ریزش شدید نداریم تا وارد کانال جدید بشیم ولی متاسفانه امثال تو درکیاز بازار ندارن ارز دیجیتال نوسانش بالاست بیت کوین بااون همه ادعاش هرروز صعودی نیست رفته رفته بالا میره نه یک شبه این ارز هم همینطوره دیر بالا میره ولی دیروز دیدی توده دقیقه 50درصد رفت بالا پس وقتی پامپ اصلیش شروع بشه گنده تراز تو وامثال تو به گردشون هم نمیرسه من که بعید میدونم دوقرون هم ازاین داشته باشی ولی اگر تو وتسلا هرچی زودتر بفروش تاضرر نکردی چون این ارز اصلا به درد شما حرفه ای ها نمیخوره حیف هست تو این ارز حیف و میل بشین این ارزو بزارید واسه ما مبتدی ها که سرمون کلاه بره هرچی سریع تر شما دونفر بفروشین این ارز رو تا ضرر نکردی
سلام بله شما هستید ولی فقط نمک روی زخم ملت می پاشی…
کیر تو کس ناموس بختیاری