سلام عرض ادب خدمت همه دوستان
ابتدا از همه عزیزان عذرخواهی میکنم امیدوارم حرفهام به کسی برنخوره من نظر شخصی و تجربه خودم رو میگم ممکنه اشتباه بگم
شرایط فعلی بازار نه تنها بد نیست بلکه بسیار خوبه و بهترین فرصت برای ورود بخصوص آلتکوینها مانند دوج ترون و ماتیکو…
خیلی ها میگن چند ماه قبل که بیت زیر ۸۵ بود وضع ما بهتر بود بیت کوین میره بالا بقیه رشد نمی کنند اما بیت۲ درصد منفی میشه بقیه ده درصد می ریزند
یا بیت ۲۵ درصد رشد کرد بقیه تکون نخوردند
دو سه تا موضوع اصلی قیمت رو مشخص میکنه
1_ دامیننس بازار هست یعنی تسلط بیت رو بازار که حدود ۴۰ تا ۶۰ درصده هرچی کمتر بشه آلت کوینها گرانتر میشن
2_ موضوع مهمتر ثبات قیمت بیت کوین که به نظر من مهمترین واصلی ترین دلیل نوسان قیمتهاست
دو تا مثال میزنم واضخ ومشخص بشه
تا وقتی بیت ثبات نداشته باشه بقیه ارزها بالا پایین میشن یعنی بیت از ۷۰ هزار به صد هزار میرسه اما بقیه تا یه مثبت میشن دوباره چند برابر منفی میخورن مثل بازی مار پله چهار تا خونه با بدبختی میایی جلو اما با یه نیش ده تا برمیگردی عقب
دلیلش اینه که بیت رشد میکنه به مقاومت جدیدکه میرسه باید اون رو رد کنه جای پاش سفت بشه تا بقیه هم حرکت کنند مثلا به مقاومت ۱۰۶ هزار رسیده اما رد نمیکنه بین ۱۰۰ تا۱۰۶ نوسان میکنه بقیه هم منفی میشن درسته بیت رشد کرده اما تاوقتی به یه ثبات نرسه بقیه مثبت نمیشن
مثل ساختمان سازی که اول فوندانسیون و همکف رومیسازی بعد طبقات بالا … بیت کوین حکم همکف رو داره تا وقتی همکف محکم و سفت نباشه نمیشه طبقات بالا رو ساخت چون اکه همکف بریزه بقیه خیلی بیشتر آسیب می بینند
اما همکف وپایه محکم شد دو سه طبقه میشه رفت بالا دوباره ستون و سقف بعدی باید محکم بشه واسه حرکت بعدی
به قول یه استادی که مثال جنگ رو میزد گفت بیت کوین مثل فرمانده وتیم پیشرو است وقتی حرکت میکنه بقیه بلافاصله بعدش حرکت نمیکنند صبر میکنند بره جلو به یه سنگر وموضع برسه و شناسایی کنه ثابت که شد بقیه هم میان حالا اگه فرمانده که راه فتاد بقیه هم برن و مشکلی پیش بیاد نیروهای پشت سر آسیب بیشتر می بینند
الان هم همچین وضعیتی است تا وقتی بیت نوسان داره بقیه نمیتونند رشد کنند اما بیت که ثبات پیدا کرد شک نکنید بقیه رشد بیشتری خواهند داشت
به جز این مسائل موضوعات سیاسی واقتصادی بسیار تاثیر گذاره مانند ترامپ و تیم اقتصادی اش و ایلان ماسک وخزانه داری آمریکا که بشدت اهل کریپتو و حامی ارز دیجیتال هستند
اخیرا چند تا ارز رو تیم ایلان ماسک خیلی مانور میدن قبلا هم گفتم بلک راک چند برابر کریپتو روی ریپل راه اندازی خواهد شد که چند برابر حجم بازار کریپتو ارزش داره و چند تا ارز دیگهcasper / LCX/ ALGORAND/ HEDERA/ IOTA/STELLAR
امیدوارم همه بهتریناستفاده رو بکنند
خواهشا و خواهشا از این منفی ها نترسید بهترین موقعیت برای خریده
واقعا متوجه نمیشم خیلی از مردم کم عقل (ببخشید مجبورم بگم) هنوز دنبال سود ۲۰ درصدی بانک هستند
سکه ۶۱ تومن رورد کرد دلار ۸۴ تومن شد
یعنی صد میلیون بدی بانک بگی سال دیگه ۱۲۰ تومن بهم بده بعد بانک با همین پول دلار بخره بفروشه سکه و …بخره بفروشه و صد تومن رو حداقل سیصد تومن کنه بعد ۳۶۵ روز دیگه ( ببخشید اینطور میگم) یه تیکه استخوان پرت کنه بگه بیا از۲۰۰ تومن و ۴۰۰ تومن سود این ۲۰ تومن مال تو ..
بعد تو این وضع یه عده هنوز میترسن اگه دلار بخریم بیت کوین و فلان ارز رو بخریم نکنه ارزون بشه ؟؟؟
۴۵ ساله چی ارزون شده که نگرانید
متاسفم بگم یه مثالی هست میگه اگه پدرت پولدار نیست تو مقصر نیستی اما اگه پدر زنت پولدار نیست قطعا تو مقصری
حالا حکایت همینه اکه مملکت گرانی و تورم هست ما مقصر نیستیم اما اینکه داری باچشمهات می بینی تو یکسال طلا دوبرابر شد دلار دوبرابر شده خیلی ارز ارزهای دیجیتال چند برابر شدن بعد پول نقد که با هزار بدبختی جور کردی از دهن شیر درآوردی رو با دست خودت بدی بانک یا صندوق کلی فرم وتعهد امضا کنی که تو رو خدا آخر سال ۲۰ درصد از اون ۲۰۹ درصد که با پول من کار کردید رو بهم بدید و کلی تعهد هم بدی که به خدا و پیغمبر قسم تا سال دیگه نمیام سراغ پولم اکه اومدم ده درصد سود بدید!!!
این وضعبت رو می بینیم ریپل تو۴۰ روز ۳۷۰ درصد رشد کرد بعد می دونی این ابتدای راهه بیت ۵۰ درصد تو چند ماه گرون شد باز بترسی وارد این بازار بشی
چه عجب یه کامنت خوب
ابن همه گفتی، نظرت راجع به سلطان کاردانو چیه؟