مقایسه قیمت ماگا ترامپ در صرافی‌ها

سلام خدمت دوستان من در کل اینجا تا حالا هیچ نظر نگذاشتم از دوستان تازه وارد چند خواهش دارم
اول اینکه همیشه هواست تون باشه ارز ها اسکم بهتون نندازن چون مارکت خیلی از ایرانی ها سو استفاده کار زیاد هست از کسانی که دانش کافی ندارن
دوم اینکه داخل هر صرافی که یکسری افراد تو اینستاگرام میگن و تلگرام مواظب باشید ببینید واقعا اون صرافی معتبر هست یا نه جدیدا مثل سایت ها بت (شرط بندی)صرافی های غیر متمرکز دیده میشه افرادی بلاگر تبلیغات شو میکنن
هواستون باشه که یکسری ها با وعده های سرمایه گذاری در استخر ها و سایت ها بت معتبر سرتون کلاه نره (به نظرم اگر دوست دارید کسب سود کنید استیک کردن در کیف پول ها ترس ولت و… بهتره تا اعتماد به افراد شیاد)
دوستان که قدیمی هستن خوب می‌دونم من چی میگم چند سال پیش. به روش ها که بی آن بی. بریز داخل ترس ولت. شاید بعداً کوین هاش لیست بشه به اسم ایردلاپ یه کانال تلگرامی ایرانی کلی کلاهبرداری کرد یا طرح پانزی ترون که داخل استخر می گذاشتی بعد از ۳۰روز اصل سرمایه‌گذاری بر می گشت و زیر مجموعه گیری می کردی سرمایه خیلی ها رفت وظیفه دونستم حداقل سودی به کسی نمی رسونم از بعضی خطر ها احتمالی که شدیداً هم داره زیاد میشه گوش زد کنم

همون بهتر شما نظر نمیزاری

ممنون از نظرتون خيلي استفاده كرديم،از اينكه يه هموطن دلسوز مياد و خطرات راه رو توضيح ميده خيلي تشكر ميكنم.خداوند انشالله بهتون عزت و سود فراوان عنايت كنه