کاپیتان بلک و ابراز احساسات

بابا اینجوری نگید کاپیتان بلک عشقه من رو ۱۶ خریدم الان سی درصد سرمایه ام مونده ولی کاپیتان یه کلمه میگه روحیه میگیرم کاپیتان عشقی روزی که پامپ کنه اگه زنده باشیم:grin::grin::grin:

سلام.ممنونم بلک هستم بلک.نگا من خودمم رو ۱۹ خرید زدم پس اگ ب ضرر باشه خودم از همه بیشتر در ضررم و مبلغ ۶ ملیارد من شده ی تومن.والا منم حرفی ب قصد کمک میزنم اما نمیدونم چرا این ارز اینجوری شد باور کنید باید بالا میرفت.حالا دو تحلبل هست رو این ارز.یکیش این ک شاید این ارز همه رو شوکه کنه وچون همه گفتن ارز خوبیه و سهام هاش بین مردم هستش قصد دارن همه رو ناامید کنند و بفروشند و خودشون خرید کنند و قیمت های نجومی ب این ارز بدن.جن ک نگه میدارمش و توکل ب خدا هرچی خاس بشه میشه فدای سرم یا ۶ تومنم رشد میکنه یا صفر میشه.

در ضمن ی چیز دیگ هم بگم.وقتی ارز رشد میکنه ک همه میان زر میزنن و نظر میدن و این ارز خوبی هستش و فلان و پشمدان… الان ک ریزش کرده کدوم گوری ان.من ک عرضه دارم در هر صورت هستم و ی حرفای چن نفر ساده لوح اصلا گوش نمیدم.هرچی میخان بگن فدای سرم.من هنوزم میگم این ارز خوبی هستش و خوشحال میشم همه و همه از این ارز ناامید بشن و بفروشن تا اون نهنگ هایی ک قصد خرید دارن زودتر سهامشون رو بخرن و باعث رشد این ارز بشه.بلک هستم بلک

ی چیز دیکم میگم اینک بیشر از ارزهایی ک پامپ کرده و طی یکسال رشدهای بالای ۲۰۰ برابر شده اولش ی رشد کرده و بعدش ریزش کرده و بعد پامپ کرده.توجه کنید گفتم طی یکسال یا دوسال.این ارز هنوز دو سه ماهه اومده و کسایی ک چرت میگن ی عده خیال پرواز هستن ک دوستدارن ی شبه پولدار شن.نخیر از این خبرا نیس این بازار ارز ها تا بخای ب سرمایه برسی اینقد صیگبر میخاد ک پدرت در میاد و ب این راحتی ها نیست.اینقد بالا پایین باید ببینی ک چشمات از کاسه در بیاد تا مشخص بشه مرد واقعی کیه تو این بازار.همتون این ارز رو بفروشید و برید پی زندگیتون یا ارزهای دیگ بخرید. زمانش ک برسه وقت ما هم میشه اونوقت میفهمیم کت تن کیه :joy:بلک هستم بلک. فدای H.M هم هستیم ما:heart::rose::heart: