من الان نه سونیک دارم نه هیچ ارز دیگه ای
وسط مهر ۱۰۰ م پول آوردم و فانتوم ۳۷۵۰۰ خریدم . فقط و فقط هم اسپات و کم کم رفتم بالا . ۱۰۰ شد ۲۱۰ م . اما توی ریزش فانتوم ۵۰ م رفت . یعنی با ۵۰ م ضرر روی ۹۴/۵ سنت خارج شدم. بعد ۳ ماه با ۶۰ م سود اومدم بیرون و منتظرم که بیت بریزه و سونیک ۸ سنتی بخرم ! شاید بیت بره تا ۱۱۷ و سونیک تا ۷۵ ولی … ولی بعدش میریم برای زمستان بیت . اگه دیسلایک کردی طوری نیست فقط یه اسکرین بگیر و نگهدار . این دوره از هاوینگ با قبلی ها فرق میکنه . خیلی زود شروع شد وقتی کسی فکرش رو نمیکرد و خیلی زود تموم میشه وقتی همه مشغول خرید هستن . دوست عزیز تحلیل من اینه . حالا شما تحلیل خودت رو داشته باش ولی خیلی مراقب پولی باش که با زحمت به دست آوردی . اگه رفت بالا و سود کردی نوش جانت . ولی اگه ریخت ۴ سال باید منتظر بمونی تا برگرده . حد ضرر حتی واسه اسپات از نون شب واجب تره . با استراتژی و تعیین نقاط حمایت و مقاومت معامله باز کنید .حد ضرر یعنی اگر قیمت به اون رسید تحلیل اشتباه بوده . معنای حد ضرر این نیست که من تا کجا توان تحمل ضرر رو دارم . اولین نشانه های ریزش بازار امروز ظاهر شد . مالیات ۳۰ درصدی ایالات متحده روی عایدی کریپتو (نه روی سرمایه ) . شب همه تون به نیکی
کامل نخوندم تا همون سونیک ۸ سنتی کافی بود
یه کام سنگین از بافورت بگیر چایی نباتتو هورت بکش انشالله میرسیم ۸ سنت
یه کام دیگه از بافورت بگیری ۰/۰۰۸ هم میبینه
بخر تا پاره بشی .منتطر دیدن آه و ناله ات هستم