سلام بلک هستم بلک. من ب حرفای هیچکی کاری ندارم.از روز اول گفتم ارز خدبی هستش و تمام.این حرف من نشانه خرید یا فروش هیچکی نیس.نه اجباری هس نه تشویق ک کسی از رو حرف من بخره یا بفروشه.هم ضرر هم فایدش برای خودتونه.من خودم ۴۹۵۰۰۰ هزارتا ازش دارم.الانم درسته در ضررم دلی این بازار صبر میخاد و تمام.صبر واقعی.ی شبه پولدار نمیشید.قصد این بازار فقط دلسرد کردن وناامید کردنه ک سود ب کسایی برسه ک واقعا واقعی صبر کردن نه ک یروزه بخان سود کنند و بگم ما صبرمون زیاده.این ارز همه رو تا لبه پرت گاه میبره و جون ب لبتون میکنه ولی شک نکنید جایه جاش پامپ میکنه.این ارز آینده داره.نه کلاهبرداری هستش نه هیچی.اگ کلاهبرداری بود ک اخه بایننس لیستش نمیکرد.ارز ها هم از حیوانات ب میوه ها اومده.حالا هر چی دوستدارید بگید ولی من صبرم زیاده و روزش ک برسه جواب اینایی ک توهین کردند بهم رو میدم.الان وقت خریده هرکی نقد داره.هرکی هم از قبل خرید فقط صبر کنه.تمام بلک هستم بلک. البت بازم میگم کسی رو مجبور نکردن ک بحرف جن یا هرکس دیگ کنه.خودتون هرکار دوسدارید بکنید…بلک کوچیک همه:raised_back_of_hand:![]()
هیچ ارز بی ارزشی تو باینس لیست نمیشه
ارز هایی بودن که بایننس از لیستشون حذف کرده به خاطر رعایت نکردن یه سری قواننین
بلک دوست دارم دوست دارم منم تو ۱۶ هزار ۶۰ هزار تا رو حرف تو خرید زدم ..ولی صبر میکنیم به امید خدای یکتا که پولدارمون کنه
دقیقا.یخورده ازلاعاتت رو ببر بالا. مطمین باش اگ کلاهبرداری بود ی صرافی لیستش میکرد صرافی بعدی نمیکرد و یا بعدی… این همونطور ک میبینید بالغ بر چند صرافی معتبر لیست شده و قبل از لیست شدن هر ارز از کلاهبرداری بودنش مطمین میشن.بعد لیست میشه.پس این حرف رو نزنید.حالا هرچی دوسندارید ب من بگید عیب نداره صبر من زیاده بوقتش منم حرف میزنم ولی این حرف ک کلاهبرداری هستش رو نگید.بلک
زمانی ک پپه و همه این ارزها لیست شدن و ریزش کردن همه سر اونها هم میگفتن کلاهبرداریه و یا از قبیل این حرفا.ولی با گذشت زمان دیدید ک چیشد.حالا من پپه رو مثال زدم الان نیاید بگید فلان و پشمدان.مثال بود.مثل توربو.بونک توشی و و و… ک الان بالای ۵۰۰ برابر شدن از بعد ریزش…بلک بلک