خرید پله‌ای و فروش پله‌ای: راهی برای جلوگیری از ضرر

گفته بودم بیت زیاد حال نمیده بهتون . برای این روزا بود .
آدم عاقل و جو نزده ی نگاه به بازار بندازه و ی مدتی رصدش کنه میفهمه که وقتی بیت ۱۰۵ هزار باشه و اتر روی ۳۳۰۰ گیر کرده باشه ینی چی .
حالا ی عده اینجا یا هر جا ، با هفت هشت درصد رشد دوباره ی عده رو گمراه کردن که رفتیم برای ۳۰۰ … اخه عزیز من از ۱۲۸ تا ۳۰۰ اونم ی کله ؟!!!
ی عده هم مثل چهار پنج سال پیش من ، از هول حلیم میفتن ته دیگ و باید هی حرص بخورن و صبر کنن . که اگر عاقل باشن سرمایه رو پله ای اضافه میکنن و توی ریزش ها ، میخرن …
برای بار هزارمه میگم ، پله ای بخرید پله ای بفروشید که هیچوقت ضرر نمیکنید . هیچی از نمودار هم نمیدونید همین کارو کنید ، یهو نرید کل داراییتونو روی ی قیمت بخرید یا بفروشید . وقتی گفتم تا لایت ۳۰ دلار هم پله چیدم یکی پیام گذاشته توی خوابتم نمیبینی ولی اگر مثل من هفت هشت سال درگیر این بازی میبودی ، میفهمیدی لایت ۳۰ دلاری محال نیست همونطور که لایت ۳۰۰ دلاری رویا نیست .

تو اگه هفت هشت سال پیش اومده بودی تو بازار چشم بسته هم خرید کرده بودی الان اینجا نبودی. کم ببند دوست ناعزیز من

ینی من …تو اون طرز فکرت .
اگ اینطوریه کل صرافی ها و طلافروشی ها ببندن دیگ ، چون طلای گرمی پنجاه هزار تومنی خریدن و الان شده 5.5 میلیون …
کلاس چندمی که اینطوری فک میکنی ؟

حقیقت تلخ است برادر من راست میگه بنده خدا

اصل واقعیتها رو گفته. باید قبول کنی

و البته منم ر… تو ک… Nanatبا این ادبت.