نوش دارو برای درد بازار

قبل از هر چیز بگم،منظور از ارایه نظر به معنی حدس زدن نیست،
درباره بازار و خارج از بحث روند، به نظر من اگر در این زمان بیت کوین وارد فاز اصلاح بشه در آینده به نفع کلیت بازار خواهد بود،
البته آخرین باری که چنین برداشتی داشتم،در زمانی بود که بیت به ۴۹ شدو زد و سریع به ۵۳ رسید،اون زمان به دوستم گشتاپو گفتم بهتره بازهم به کانال ۴۰ برگشت داده بشه وگرنه ساز حرکتی ناکوک میشه(این جمله باعث شد ما رو ریزشی بنامند و قاطر علیمرادی و بختیاری و افراد گاگولتر از خودش ما رو سم پاش بخوانند) ولی خب متاسفانه هرگز به کانال ۴۰ برگشت داده نشد و از همونجا تا ۹۵ هزار رو در تایم فریم ۴ ساعته مشاهده کردیم و حال روز ارزهای دیگه هم که مشخصه،
در نهایت بهترین حالت اینکه بیت کوین اصلاحیه درست و حسابی عددی داشته باشه،ولی اگر قرار باشه چنین اتفاقی نیافته،بیت تا حوالی ۱۵۰ تا ۱۸۰ به راحتی می‌تونه جلو بره و اگر از اونجا بخواد اصلاح داشته باشه، در همین رفت و برگشت ارزهای دیگه به خاک و خون کشیده میشند، (حتی در زمان صعود بیت هم ارزها ضعیفتر میشند، برگشتش که دیگه واویلاست)
متن طولانی شد، عذر می‌طلبم،
می‌دونم خیلی ها در ضرر زیادی هستند ولی نوش داروی این درد و مرض فقط اصلاحه، قبل‌تر در ۵۳ هم همین جمله رو گفتم ولی به مذاق همه خوش نیومد و این دومین باره که باید این نوش دارو به بازار برسه،بعد از نرسیدن نوش دارو در مرحله اول،بازار به کما رفته و فقط قلب بازار(بیت کوین) تپش داشته،این بار هم مطمئنم این کامنت ناخوشایند هست و احتمال داره اصلاحیه عددی هم شکل نگیره و هرگز نوش دارو به سهراب ما نرسه و همیشه کامنتهایی با محتوای صبرو صبوری یک پای ثابت این برنامه باشند،ولی گذر زمان درس و پندش رو نشان خواهد داد،

نگویند از سربازیچه حرفی،کز آن پندی نگیرد صاحب هوش،
وگر صد باب حکمت،پیش نادان ،بخوانند،آیدش بازیچه در گوش

سلام ودست مریزاد خیلییی وقته منتظر پیامی ازشما و گشتاپو هستم حقیقت توی این بازار تحلیل شما و گشتاپو بیشتر قبول دارم حقیقت تلخ ریزش باید قبول کرد امکان ریزش تا چه حد هست ممنون میشم راهنمایی کنید

بیت یا به اصلاح عددی نیاز داره یا زمانی و قطعا یکیش اتفاق میفته. موج های صعودی پیش از موقع و شدید همچین اصلاح هایی رو قطعا میطلبه

بیش از یکماهه که در اصلاحیه با مضمون زمانی هستیم و این بدترین و سمی ترین حالت ممکنه،ارزهای دیگه متناسب با بیت کوین 40هزار هستند و اگر بیت وارد اصلاحیه عددی بشه ،قطعا ارزها در این دوران همراهی آنچنانی نمی‌کنند تا به حداقلترین فاصله ممکن برسند،از اون زمان به بعد روند منظم خواهد شد، ولی متاسفانه چنین چیزی محاله و آخر داستان هم این میشه که قلب و چند عضو دیگه از این کالبد جدا و به کالبد دیگه ایی پیوند زده خواهند شد و در نهایت علی میمونه و حوضش.

سلام دوست عزیز تا چند باید اصلاح دا شته باشه از دید شما

یکماه برای اصلاحیه زمانی زیاده؟ زیر سقف هفتاد بیت شش ماه اصلاح زمانی کرد. اون موقع چی کار کردی چطوری زنده موندی پس؟ که الان داری در مورد قلب و کلیه و دل و روده حرف میزنی؟

البته اون گشتاپو هم اکانت دیگه خودت هست و گاگولترین فرد اینجا با اختلاف خودتی که فکر میکنی بقیه متوجه نمیشن تا چند ساعت دیگه بیت بالای ۱۰۵ هزار هست.