تشکر از تحلیل

بنده دیشب گفتم که امشب حرکات مثبتی داریم ولی صعود اصلی اواخر این هفته شروع میشه، کجای حرفم دروغ بوده؟ مگه دیشب حدود ده درصد رشد نکرد؟ امروز کل بازار ریخته نه فقط په په۲ ، تازه در مقابل ارزهای بزرگ بازار این ارز خیلی هم نریخته ریپل با این همه ادعا ۱۲درصد ریخت ولی په په۲ هشت درصد ریخت، اونهایی که به بنده حمله میکنید شما چیکار به تحلیل بنده دارید بفروشید برید ارزی دیگه بخرید، آنهاییکه به بنده اعتماد دارند از اواخر این هفته نتیجه ی صبرشون رو خواهند دید، ضمناً شماهایی که فقط بلدید حمله کنید و اسکم اسکم کنید اگه شهامتش دارید یکبار یه تحلیل بذارید ببینیم چیکاره اید؟

قرارشدتو پیام ندی اسمتو گذاشتی مرد

آقا مصطفی عزیز شما درست میگید ولی ارزهای دیگه مثل ریپل خیلی رشد کردن والان یه مقدار اصلاح دادن ولی این لامصب هنوز رشدی نکرده که بخواد پائین بیاد من خودم دو سال هست این پپه رو دارم ولی …ببینیم خدا چی میخواد پناه به خداوند می برم

مرد باش یه چیزی بگو اگه نرفت تا زمانی که اعلام کردی بالا پامپ خفن نکرد نتیجه صبرمون رو ندیدی مرد هستی بری پیام ندی یا مثل سری قبل باز میزنی زیر حرفت

تحلیل دادیم گفتیم میریزه در جواب تحلیل تو

به مرد بودنش شک دارم

کسی کار به تحلیل شما نداره شما خودت واسه خودت حجمه درست میکنی بله شما یک چیزایی میگید درست در میاد اما نه اون چیزی که مد نظر دوستان هست پس لطفا ناراحت نشو و با قدرت ادامه بده

شما هم درست میگید منتهی نمیدونید گردانندگان این بازار تا کف این ارز رو جمع نکنند اجازه ی رشدش نمیدن ، ماهیت این بازار اینجوره تا تمام ترسوها و عوام رو بیرون نکنند نمیذارن بالا بره ، وقتی کیف پولهاشونو پر کردن جوری پامپش میکنن که فروشنده ها فقط نگاه کنن وحسرتش بخورن و جرأت خرید نکنن

ولی ما ما نت مطمعنه