از همینجا ۹۹ هزاربیت استارت میزنه میره بالا ارزا بیشترشون ۲برابر میشن خصوصا Wif سه برابر میشه الان ۱.۱تتر:rose:![]()
![]()
![]()
پاشو پاشو امثال شما هنوزم فکر الت سیزنید .. پسر جان من نمیگم بالا نمیره بازار و خودم هم ارزهامو ن فروختم و نه میفروشم در حال حاضر ولی همیشه گفتم الت سیزن وعده اون روباه مکار و گربه نره هست ک پول ملل جهان سومی رو بدون اینکه نیازی باشه ببیننشون بالا بکشن … انقد رویا بافی نکن خواهشا .. ب امید خدا ک بازار برگرده ب روند صعودی ولی همیشه گفتم توو همه پیام هامم هست … اینجا سود رو کم میدن ولی ضرر رو زیاد میزنن ک شما داخل این باتلاق گیر کنی و نتونی هیچ کاری کنی تا اونا بتونن هر لحظه پول بیشتری ازت بگیرن
از کجا میدونی که الت سیزن نمیشه،،، اگه قرار بود امثال منو تو بدونیم تاریخ دقیق الت سیزن، دیگه تمام صرافیها از بین میرفتن،،
الت سیزن یه جوری شروع میشه که اصلا فکرشو نمیکنی،، اصلا همین الان که یه سری از ترس ریزش بیشتر دارن میفروشن شاید کله گنده ها دارن خرید بزرگ میزنن و هر لحظه ممکنه شروع روند مثبت باشه والت سیزن راه بندازن،،،
با این کار فقط دارن مردم عادی را از مسیر پیاده میکنن که زمان صعود دباره کسانی که پیاده شدن در وج قیمت خرید بزنن وبدبخت بشن،،، پس خواهشا فروشنده نباشین بعد هر سراشیبی یک سرازیری هم هست،،،، به الله توکل کنید و منتظر بمانید که روزهای خوبی در انتظار هست،
باورکنید من خودم هم کیف پولم از نصف کمتر شده ولی واقعا خیلی خوشبینم،
یا حق،،،،،،،
آیناز جان من خودم همنفروختم و گفتم هم ک نمیفروشم … ب کسی هم توصیه فروش نکردم و نمیکنم . شمام جبهه نگیر … من میگم اینجا فکر همه چیز رو بکن و خیلی رویا بافی نکن … سود معقول بهتر از ی التسیزنه من در اوردیه