میبینیم که جمع منتقدان و هیتر ها جمع شده
دوستای عزیز
حدود یک سال هست که این ارز بین عدد یکونیم و ۲ دلار داره بازی میکنه و دومرتبه تا ۵ و ۴ دلار رشد کرده
من اونجا خالی نکردم که هیچ روی ۱.۶ مجددا خیلی خریدم هر چی داشتم خریدم
اون دوستیکه میگه با ۱۰۰ دلار اومدن میخان میلیاردر بشن
جهت اطلاع ت عزیزم صحبت از ولت و موجودی کار بچههاست
تو خوبی عزیزم.
ببینید دوستان من : اومدی تو بازاری که میخای ازش 100x بگیری بعد تحمل نصف شدن سرمایتو نداری اشتباه اومدی
من یکونیم خریدم ۵ هم ندادم برم
فقط بین ارزهای خودم یک جابجایی داشتم
الان مارکت مچالمون کرده لهمون کرده
خیلی هامون داریم فک میکنیم بیاد رو ۴ اینبار بدیم بره باز اومد روی ۲ بخریم . تو باید چنین نگرشی پیدا کنی باید ب دست و پا بیفتی چون قرار نیست بولران ب همه سود بده
مسافران ۵ دلاری ۱۰ دلاری خیلی داریم
BNB
4 دلار هیچکی فک نمیکرد بشه ۷۰۰ دلار
الانم همینه کیک ۲ دلاری باید برای تو جذاب نباشه بهش فوش بدی
چون تو قرار نیست کیک ۱۰۰ دلاری رو ببینی
اگه متوجه بودی ازین فرصت ها کمال استفاده رو میکردی
حیف ک دیگه دو دلارم ندارم یکی دیگه اضافه کنم وگرنه دونه به دونه میخریدم
حالا تصمیم با خودتونه عزیزای دل
یک جمله میگم یادتون بمونه : ایمان نقطه شروع انباشت ثروت است😎
خیلی شبیه اون سبزعلی کلاهبردار حرف میزنی ..شما نه پیشگویی نه از اینده اومدی هیچکس فکر نمیکرد لونای ۱۰۰ دلاری تو یکروز نابود بشه که داری میگی ۱۰۰ برابر میشه .هیچکس نمیدونه ممکنه یکروزه از بین بره .اما چیزی که ما داریم میبینیم این ارز فقط کارش نوسانگیریه اصلا ساپلای مشخصی نداره هروز نقشه راه میده بدون هیچ عملی و تیم دزدش فقط میفروشه بدون هیچ خریدار بزرگی.چندسال با روح و روان هولدارش بازی میکنه کلا بایننس و اون صاحب دزدش فقط کارشون دزدی از جیب هولدارست…
هر بلاکچین جدیدی که میاد رشد انفجاری خواهد داشت
BNB
چون توکن کمی داره قیمت به ۷۰۰ رسید خیلی ها اومدن روش سرمایه گذاری کردن چون میتونن از اسمارت کانترکتش استفاده کنن
مثل اکثر بلاکچین ها
اما صرافی غیر متمرکز این بلاکچین ها چون محدود به خوده این بلاکچین هستن و فقط توکن های اون بلاکچین میتونن جابهجا یا سواپ کنن واسه همین رشد اصلی خوده بلاکچین رو ندارن و کارمزد سواپ با پرداخت کوین اصلی بلاکچین پرداخت میشه الان در پنکیک سواپ هم برای سواپ از bnb استفاده میشه
الان بایننس که داره قیمت رو میاره پایین
کلاه بردار میباشد چراااا چون خودش قیمت تا ۴۴ دلار برد و ملت فکر کردن چه خبره روو ۴۴ دلار خرید کردن
باز من رو ۵ دلار خرید کردم خدا رو شکر امااااااااااا
آنقدر کلاه برداری وسیع هست که
توکن ۴۴ دلاری الان ۱ دلار شده
حتی در بووولران هم اجازه رشد بهش نداد باینسس
هرکسی که در ضرر هست باید صبر کنه مخصوصا کسایی که ۴۴ دلار خرید کردن ک فوووش بدن به Cz
دقیقا همون کاری که ایلان چاخان با دوج و تویت هایی که رو مین کوین ها میزنه و نوسان میگره باینسس با کیک کرد
اما بایننس دیگه دست ایلان ماسک رو از پشت بشت وقتی میای ارز خوب معرفی میکنی اما شت کوین میکنش ،رووود مپ میدی امااا بی ارزش تر از شت کوین میکنیش
شما باید آخوندمیشدین اینجا وایسادیم بازار شوش نیست اینجا کریپتوهست بیرحم بی پدرومادر بدونه قانون نهنگها به ماهی کوچولوها رحم نمیکنن تاحالا فکرکردین اون پولهایی که ازدست دادین کجا میره همون پولهای ماهستن که نهنگها رو نهنگترمیکنه فک کردین ازآسمون پول میباره که به همه برسه