اکانت کپی کار،
گفته بودی،علیمرادی بخاطر سخنان من و گشتاپو در بیت 90هزار آلت کوین هاشو فروخت و ما باعثش بودیم، اگر چنین چیزی صحت داشته باشه و ما سهمی در اون فروش داشته بودیم، امروز با افتخار به گفته های گذشته خودمون میبالیم و با اینکه علیمرادی از مریدان خودت بوده ولی خوب کرد که به ما اعتماد کرد و خدا رو شکر لااقل تونستم به یک نفر سود برسونم ،
اون یارو این لحظه با همون سرمایه بیش از 50درصد بیشتر میتونه خرید کنه و تمام کسانیکه به حرف تو اعتماد کردند همگی در ضرر هستند و حتی یک نفر هم وجود نداره که این لحظه مضرور نباشه،
بیشتر از همه دلم برای اون فردی میسوزه که با سیگنال تو گیم استاپ خرید،در کمتر از دوماه بالای 50درصد از سرمایش دود شد رفت،همون گیم که قرار بود یک دلار بشه، الان گیم باید 100درصد مثبت بشه تا بلکه یارو به پولش برسه،
قبلتر به فرد دیگه ایی گفته بودی ،روند که عوض بشه،شما محو میشید،ولی خودت محو شدی و این خصلت خودت بوده ،
در اون زمان من هم خروج زدم و با بیت 90هزار فلوکی رو 00027 فروختم و امروز 00012 هست،
همون وقت به دوستان خودم هم پیشنهاد خروج دادم و شماها پوزخند میزدید، حالا بیایید قهقهه ی ما رو تحویل بگیرید،
الت ها که همیشه کفن ماشالا
نمیدونم چه چیزی به دوستان میرسه از این همه با یکدیگر لجبازی و از یکدیگر خورده گرفتن،،
بابا تا بوده بازار همین بوده. هم بالا رفتنش مشخص نیست ،،هم پایین اومدنش ،، برای همدیگه کرکری خوندنتون چیه این وسط ،،هر کسی هست توی این بازار با احتمال سود و زیان اومده،![]()
![]()