آقایی اینایی که توی ضررن بیان ریپلای کنن چه زمانی خرید کردن و چی خریدن؟ دونه دونه جوابشو نو میدم. من خودم ورود اصلیم ۱۸ ماه پیش بوده. بنابراین تا خرتناق تو سودم اما یه سری ارز خریدم دو ماهه که تو ضررم یکم. وان ، انجین ، وان اینچ ، تو ضررم. شمام بیاید بگید ببینیم چه کردید خب. نترسید
نهایتا طرف میگه فلان ارز خریدم اینقد الان شده اینقد شماهم بگی خو شت کویین نمیخریدی خودم arivaپنجاه میلیون چهارسال پیش خریدم الان شده یه تومن با دلار 85یا وینک
دمت گرم منم تمام خریدامو زمان بیت کوین 59000 انجام دادم و حالا حالا تو سودم
ولی برا بنده خدایی که نقطه ورودش مناسب نبوده و پول زحمت به یه امیدی اورده الان تو ضرره ناراحتم
فقط میگم صبور باش
فایل کویل دلاری یادم نیست پنج ملیون تومن بود خریدم تتا آیوتا پولکادات بات و… البته پول دادم یکی خرید خودم نخریدم چند سال پیش.فقط میدونم ۴۵۰۰ دلار داشتم الان ۱۷۰۰ دلاره البته قبل ریزش اخر تو این ریزش نگا نکردم چند شده
فایل و دات پنج ماه پیش خریدم و یکم تو سودم. بقیه رو ندارم. ببین من وقتی این ارزایی که میگم تو ضررم رو خریدم یا همین فایل و دات که میگم یکمی تو سودم سود هنگفتی رو توی باینانس دوج ادا و سول گرفته بودم. یعنی در وهله اول خریدم روی ارزای اصلی بازار بود. ایا شما هم اول بسم الله رفتی سراغ ارزای اصلی بازار یا مستقیم رفتی روی همین ارزایی که نام بردی؟ چون اینا آلت کوینای درجه چندم بازار هستن و برای شروع مناسب سرمایه گذاری نیستن. زمان خریدت کی بوده ؟
خب دقیقا موضوع اینکه اصلا چرا شت کوین خریدی؟ اینکه چی میخری و کی میخری دو مسئله بسیار بسیار مهمه. خب معلومه تو بری روی قله شت کوین که هیچی بیتکوینم بخری ب فنا میری. پول مازاد ، نقطه ورود مناسب ، ارز مناسب و بعد صبوری ، این چهار نکته رو رعایت کن ببین بازار چقدر برات شیرین میشه. پول مازاد که تعریفش مشخصه. نقطه ورود مناسب بعدی میشه دو سال بعد. ارز مناسب یعنی بیت اتر باینانس دوج سول ادا فعلا و تعریف صبوری هم که مشخصه. صبوری به میزان دو سال. یا حق.
خب داداش مشکل ما همینه ک میگم چهار سال داخل ضرریم اتفاقا ناله من بیشتر بخاطری ک ارز خریدم شیش تک تومن شد پونصدتا به امید الت سیزن نفروختیم الان شده دویستا این سوزش دارع ارزای جدید همه سود دادن ولی قدیمیا نه
من ترید بلد نیستم هولدرم سال ۹۹ یکنفر خرید همینا رو بعدش ارزا ریزش شدید داشتن فروختم همه رو تبدیل ب دوج و شیبا کردم ک خدا روشکر دوج یکم از ضررهامو جبران کرد الان ریالی پولم برکشته ولی دلاری نه؛دوسوم تو ضررم