قمار و اثرات مخرب آن

وقتی خدا میگه قمار حرامه برای اینه چون زندگیتو به فنا میده و آرامش رو ازت میگیره الان خودتون اینو لمس کردین که هر گونه قمار خانمان سوزه و یجور بیماریه که ترکش به این راحتی نیست ؟!

از مرجع تقلید استعلام گرفتم، گفتند خرید وفروش ارز قمار نیست، ازکجات درآوردی قمارو؟ بعدشم تو آرامش نداری دلیل نمیشه از بیخ تبر بزنی، اتفاقا من توسودم خیلیم آرامش دارم خداروشکر

رو هوا حرف نزن
مثلا اونی که ۵ سال پیش ۱۰۰۰ دلار اتریوم‌ خریده و نگه داشته چه قماری؟
بله قمار گناه و خانمان برانداز هست اما هولد ارز خوب کجاش قماره؟
بله مشارکت در ارزهای اسکم و پامپی دامپی، سرمایه گذاری های معلوم الحال و پانزی و البته فیوچرز گناه و کثیف هستن اما کلیت بازار رو انقدر راحت نگو قماره
البته اگر ریسک و نوسان های شدید و رو مخی رو میگی درسته ولی این اسمش قمار نیست داداش

حالا شما اینجا چکار میکنید ؟!!فضول ملت هستی؟!

کدوم قمار و کدوم خدا؟؟

پس الان اینجا چیکار میکنی؟؟
فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره ارزهای دیجیتال
همانطور که مشخص است، رهبر جمهوری اسلامی، معامله رمز ارزها را امری مخالف موازین اسلامی و آن را حرام نمی‌داند

سلام و با عرض احترام. باید خدمتتون عرض کنم که عرض های دیجیتال قمار نیست .من خیلی گشتم از رهبر که چیزی پیدا نکردم و حتی بعضی فقها حلال و مفید دانسته اند. از فقها که بیشتر در دین سردرنمیاریم که بهش بگیم قمار که اگه قمار بود اجازه نمی دادن این صرافی ها فعالیت کنن و سریع جلوشو می گرفتن

تو الان داری ب ترید میگی قمار؟؟؟؟

یعنی این کار ما و خرید و فروش ارز دیجیتال هم قُماره؟ من که همش توی ضرر بودم، و جز اسپات و هولد هم هیچ تریدی نکردم

خوب ، گیریم که خدا با تو صحبت می‌کنه و بهت میگه که قمار بده ، ما هم میگیم بد ، پس تو بین ما چه کار داری ، نکنه تو هم پیامبری و از طرف خدا فرمان گرفتی ما رو هدایت کنی ، که دیگه سمت قمار نریم

قمار نیست معامله هست حتملا بازار فارکس هم قماره و هریوپد فروش هر نوع سهام شرکتهای مختلف

معامله ای همجنس با قمار البته الان شرایط ریسکی نیست و بدتر از قواره بیشتر حالت عدم اطمینان و خطریه.بیشتر از هر چیزی در زمان کنونی کنترل احساسات مهمه.فکر نکنید ریزش تمومه ،دیگه کمتر از این عدد نمیاد،نمیدونم هفتگی صعود نشون میده و…بیشتر از هر چیزی احتیاط.از نور چشممون تو بورس چی دیدیم ک از نور کانمون تو کریپتو ببینیم.

فارکس اصول داره پولت یک شبه به فنا نمیره

چی میگی اصلا تو خودت به قول خودت تو این قمارخانه چه غلطی میکنی