نمیفروشمش پولم از نصفم کمتر شده حالا هر چقدم طول میکشه بکشه اشتباه کردم رو سقف خریدم پاشم میمونم
دوست من اگر میخوایی پولت رشد کنه اونو به جریان بنداز نزار راکد بمونه دقت کن وقتی بازار شروع به رنج زدن کردن هارمونی هم به طبع مارکت شروع میکنه به رنج زدن دقیق چارت رو نگاه کن دقیقا کف و سقف ها مشخص میشه در تایم فریم های کوتاه نگاه اگر چند مرحله در سقف روزانه و کف روزانه خرید و فروش انجام بدی ضررتو توی چند روز جبران میکنی اگر هم تجربه نداری و نمیتونی ترید انجام بدی ریسک نکن و داخل متامسک تمام موجودی هارمونی رو استیک کن اینجوری یه گوشه از ضررهای قبلی جبران میشه اگر با این روند بازار فقط بخوایی بزاری گوشه ولت بمونه فقط اعصابت خورد میشه این نکته رو آویزه گوشت کن حتی در بازار نزولی هم میشه ضرر رو جبران کرد فقط دقیق به چارت نگاه کن ترس رو کنار بزار و شروع کن اگر نمیتونی استیک کردن بهترین گزینه برای اوناییه که در ضررن
اگر هرگونه راهنمایی خواستی زیر همین کامنت من پاسخ بزار در حد توانم بهتون کمک میکنم ضررتون کمتر بشه به هر حال سود وضرر همیشه هست نگران نباشید من سالهاست تو این بازارم اینگونه نامیدی رو توی قبلا خیلی دیدم مثلا موقعی که ریپل مشکل خورد اونموقع سقفش 70سنت بود فکر کنم یهو در عرض یک هفته از نصف کمتر شد تمام بچههای صفحه ریپل نامید شده بودن از الان شما بدتر یا زمانی که چند سال پیش آلت سیزن اتفاق افتاد ترون برعکس درجا میزد و یا منفی میخورد اونجام همه به چه کنم افتاده بودن یا دوج کوین وقتی یهو ریخت از همه بدتر خواستم بگم این طبیعت مارکت اعصابتون رو خورد نکنید به هم گیر ندین درست میشه اگر کمی زرنگ باشید به حرفهای اولم گوش کنید ودرست انجام بدین با زیاد کردن حجم هارمونی تون سود هم میکنید اگر نه استیک کنید هرگونه راهنمایی خواستین زیر همین پست کامنت کنید تا در حد توانم پاسخگو باشم .
کوچیک همه شما عزیزان هستم موفق و پیروز باشید
سلام. خیلی ممنون از توضیحات کاملت داداش لطف کردی🌹
فعلا نمیتونم کاری انجام بدم چون مبلبغ سنگینی خرید کردم
چاره ای جز صبر کردن ندارم ولی دارم تجربه کسب میکنم و دفعه بعد ک خاستم خرید کنم حتما حتما خرید پله ای میکنم و تمام سرمایمو خرید نمیزنم
ولی من گفتم دمت گرم تحلیلات واقعادرستن وتاییدت کردم
حالابگوچکارکنیم الان میشه اضاف کردیانه
چقدرطول میکشه بیادبالا وروی چندسنت حساب کنیم