نظر در مورد بازار ارزهای دیجیتال

سلام :green_heart::beating_heart::pink_heart::red_square::down_arrow::red_square::down_arrow::red_square::down_arrow::red_square::down_arrow::red_square::down_arrow::red_square::down_arrow::red_square::down_arrow::red_square::down_arrow::red_square:
آخه از فردای ارزی خبر نداره یارو . اون ه میگه پنج شیش ماه

دیگه ۱۱ برابر میشه . بیخیال شید . بزارید چار نفر درست حسابی حرف بزنه تحلیل کنه . تمام تحلیل ها احتماله. چرا با حرفاتون یه

سری هارو گول میزنین. یه سریا تازه وارد هستند گول می‌خورند.

منم دوسال پیش خیلی اشتباه ها داشتم به حرف چند تا بی وجود که الکی حرف میزدند و شدید هوایی میشدم . نکین این کارو ‌. همه می‌دونیم که شمایی که میای میگی می‌ره بالا بذاره

پامپ بشه و خودت خریدی ریدی بریزه . هی میگی بخرید که پامپ بشه . ایرانی جماعت که نهنگ نیست با خریدش دست تو قیمت داشته باشه بالا پایین کنه . بیخیال شید .من خودم به

شخصه دارم میگم ‌ اینجا بدرد نمیخوره هیچ سودی ندارد و برید آموزش ببینین برید تهران کلاس . یا آموزش بخرید . نتیجه
بگیرید . روی صحبتم بیشتر با کسایی هست که سن کمی دارند یا مجرد هستند و وقت دارند که زندکیشون رو بزارن پای ترید .من ۹

سال عمرم رو گذاشتم پای آهنگ سازی.اکه ترید کار میکردم همون اول اوضاعم خیلی بهتر از الان میشد . خلاصه که میام

حرفای یه سری هارو میخونم و خندم میگیره. الله واری بیاید یه جمع خوب بسازید و با حرفاتون مفید واقع بشید
سپاس فت و فراوان :smirking_face::melting_face:

خودت حوصلت شد بخونیش اینایی که اینجا کپی پیست کردی

والا ما دوره ی کریپتو هم خریدیم و آموزش هم دیدیم ولی هیچ فرقی با کسی که دوره رو تهیه نکرده نداره،چون این بازار قابل پیش بینی نیست و هنوز ی سیگنال درست حسابی ندادن برا خرید .ولی در مورد دوج فعلا تارگت ۸۰سنت رو دادن که امیدوارم اتفاق بیفته .

من دیگه چرا بخونم . حالا روی حرفم با توعه . بجای پیام بی محتوا ‌چیزی ننویس بزار چهارنفره درست حسابی اینجا پیام گذاشتن پیامشون دیده شه

دوست عزیز اینجا سود داره و خوب هم سود داره فقط باید به موقع بخری و به موقع بفروشی و صبر داشته باشی و روی خودت کنترل.اگر سودی نکردی ازین بازار پس لطفاً اجازه بده کسانی سود کردن نظر بدنو تجربیاتشونو بیان کنن و ایجاد یاس نکن.افراد کمی صبر دارن و این بازار رو به درستی پیاده میکنن.اگر روی خودت کنترل نداری و صبر نداری وقت خودت رو اینجا هدر نده.هم اعصاب خودتو خورد میکنی هم ضرر می‌کنی هم ایجاد یاس و ناامیدی میکنی.البته اگر بازار صعودی بشه واقعا سخته ضرر کنی و همه سود میکنم ولی هنوز اون آلت سیزنی که منتظرش بودیم نشده