اینایی که میگم واقعیه ، داستان نمیگم بهتون .
من تا دو سال پیش هولدر بودم ، فکر کن دو هزار دلار سرمایه داشتم ، توی ی همچین ریزش هایی یهو سیصد دلار از سرمایم کم میشد .
ی جا رسیدم که موجودیم وقتی بیت اومد روی ۱۶۵۰۰ تا ، شده بود ۶۵۰ دلار !
دیدم اینطوری هیچ فایده ای نداره . بیت اومد به ۳۰۰۰۰ تا ، شروع کردم با ضرر ، بیست درصد از هر ارزی که داشتمو روی ی پله فروختم . مثلا یادمه لایت رو حدودا روی ۲۲۰ دلار اینا خریده بودم ( که خریدمم اشتباه محض بود ، هر موقع حقوق میگرفتم کلش رو درجا لایت میخریدم یا ریپل یا کاردانو یا … در صورتیکه صبر میکردم و الکی هول نمیشدم میتونستم وسط ماه مثلا ده درصد پایین تر بخرم ) و روی ۱۱۵ اینا فروختم … ( دقیق هم یادمه ، یدونه فروختم چون پنج تا داشتم ازش ، روی هولد لایت سرمایه گذاری کرده بودم ، تقریبا نصف سبد ارزهام ، لایت بود که اینم بعدا فهمیدم اشتباه محض بوده )
اون ۱۱۵ دلار رو باهاش نوسان گرفتم ، مثلا لایت اومد روی ۱۰۰ ، ۱.۱۵ تا لایت خریدم روی ی پله ( که باز هم بعدا فهمیدم اشتباه بوده این کارم و باید روی چند تا پله بخرمو بفروشم ) ، خلاصشو میگم ، لایت از دو سال پیش تا الان سه یا چهار بار اومده روی ۵۰ دلار و برگشته تا ۱۲۰ دلار ( ۱۴۸ هم رفته توی این مدت ) .
من اگر دست نمیزدم به لایت هام الان همون ۵ تارو داشتم ، ولی با نوسان گرفتن این مدت نصفش رو فروختم ولی ۶ تا هنوز دارم ازش .
نه فقط لایت ، روی کل ارز هایی که داشتم . هفت تا مورد رو میگم خوب بهش فکر کنید بعد شروع کنید ، کلی جلوتون میندازه .
۱- اولین و مهم ترین اصل اینه که طمع رو بزارید کنار ، طمع خرید روی قیمتای کمتر و فروش روی قیمتای بالاتر
۲- هولد هیچ فایده ای نداره براتون ، خیلی بهش ایمان دارید ، نصفش رو نگه دارید که بازم بنظرم خیلیه ، تهش ۲۰ درصد کافیه .
۳- تا میتونید نوسان بگیرید ، من قبلا هم گفتم ، روال خودم اینه که ده دلار میفروشم ، یک دلار بیشتر از اون ارزه توی قیمتای کمتر میخرم ، توی هر آربیتراژ ، یک دلار سود
۴- اخبار رو دنبال کنید ، اخبار از تحلیل نمودار خیلی خیلی تاثیرش بیشتره
۵- توی این روش ، سودتون کم هست ولی از سود بانکی خیلی بیشتره ( مثلا من بعد دو سال ،دو هزار دلارم شده حدودا چهار هزار تا ، تازه دلار هم که روز ب روز میره بالاتر ) و مهم ترینش اینه که اعصابتون آروم میشه . دیگه ریزش های بازار وقتی مثل من ۲/۳ سرمایتون تتر باشه ، شیرین میشه . صعودشم شیرین تره .
۶- پولی رو بیارید وسط که نیاز بهش ندارید . یک درصد خدایی نکرده به پول احتیاج داشتید مجبور نشید توی ریزش بازار با ضرر بفروشید یا خدایی نکرده مثل لونا بشه یا اف تی ایکس یا ..
۷- با هیچ ارزی ازدواج نکنید ، تعصب الکی روی ی ارز نداشته باشید . ارزی بخرید که یا خواهان زیاد داره یا جز صد تاست ( حجم مارکت بالایی داره ) یا سابقه داره ( مثلا دش که الان جز صد تا نیست ولی ی زمانی مثل لایت بود )