تجربیات نوسان گیری و هولد کردن

اینایی که میگم واقعیه ، داستان نمیگم بهتون .
من تا دو سال پیش هولدر بودم ، فکر کن دو هزار دلار سرمایه داشتم ، توی ی همچین ریزش هایی یهو سیصد دلار از سرمایم کم میشد .
ی جا رسیدم که موجودیم وقتی بیت اومد روی ۱۶۵۰۰ تا ، شده بود ۶۵۰ دلار !
دیدم اینطوری هیچ فایده ای نداره . بیت اومد به ۳۰۰۰۰ تا ، شروع کردم با ضرر ، بیست درصد از هر ارزی که داشتمو روی ی پله فروختم . مثلا یادمه لایت رو حدودا روی ۲۲۰ دلار اینا خریده بودم ( که خریدمم اشتباه محض بود ، هر موقع حقوق میگرفتم کلش رو درجا لایت میخریدم یا ریپل یا کاردانو یا … در صورتیکه صبر میکردم و الکی هول نمیشدم میتونستم وسط ماه مثلا ده درصد پایین تر بخرم ) و روی ۱۱۵ اینا فروختم … ( دقیق هم یادمه ، یدونه فروختم چون پنج تا داشتم ازش ، روی هولد لایت سرمایه گذاری کرده بودم ، تقریبا نصف سبد ارزهام ، لایت بود که اینم بعدا فهمیدم اشتباه محض بوده )
اون ۱۱۵ دلار رو باهاش نوسان گرفتم ، مثلا لایت اومد روی ۱۰۰ ، ۱.۱۵ تا لایت خریدم روی ی پله ( که باز هم بعدا فهمیدم اشتباه بوده این کارم و باید روی چند تا پله بخرمو بفروشم ) ، خلاصشو میگم ، لایت از دو سال پیش تا الان سه یا چهار بار اومده روی ۵۰ دلار و برگشته تا ۱۲۰ دلار ( ۱۴۸ هم رفته توی این مدت ) .
من اگر دست نمیزدم به لایت هام الان همون ۵ تارو داشتم ، ولی با نوسان گرفتن این مدت نصفش رو فروختم ولی ۶ تا هنوز دارم ازش .
نه فقط لایت ، روی کل ارز هایی که داشتم . هفت تا مورد رو میگم خوب بهش فکر کنید بعد شروع کنید ، کلی جلوتون میندازه .

۱- اولین و مهم ترین اصل اینه که طمع رو بزارید کنار ، طمع خرید روی قیمتای کمتر و فروش روی قیمتای بالاتر
۲- هولد هیچ فایده ای نداره براتون ، خیلی بهش ایمان دارید ، نصفش رو نگه دارید که بازم بنظرم خیلیه ، تهش ۲۰ درصد کافیه .
۳- تا میتونید نوسان بگیرید ، من قبلا هم گفتم ، روال خودم اینه که ده دلار میفروشم ، یک دلار بیشتر از اون ارزه توی قیمتای کمتر میخرم ، توی هر آربیتراژ ، یک دلار سود
۴- اخبار رو دنبال کنید ، اخبار از تحلیل نمودار خیلی خیلی تاثیرش بیشتره
۵- توی این روش ، سودتون کم هست ولی از سود بانکی خیلی بیشتره ( مثلا من بعد دو سال ،دو هزار دلارم شده حدودا چهار هزار تا ، تازه دلار هم که روز ب روز میره بالاتر ) و مهم ترینش اینه که اعصابتون آروم میشه . دیگه ریزش های بازار وقتی مثل من ۲/۳ سرمایتون تتر باشه ، شیرین میشه . صعودشم شیرین تره .
۶- پولی رو بیارید وسط که نیاز بهش ندارید . یک درصد خدایی نکرده به پول احتیاج داشتید مجبور نشید توی ریزش بازار با ضرر بفروشید یا خدایی نکرده مثل لونا بشه یا اف تی ایکس یا ..‌
۷- با هیچ‌ ارزی ازدواج نکنید ، تعصب الکی روی ی ارز نداشته باشید . ارزی بخرید که یا خواهان زیاد داره یا جز صد تاست ( حجم مارکت بالایی داره ) یا سابقه داره ( مثلا دش که الان جز صد تا نیست ولی ی زمانی مثل لایت بود )

من کارم اینطوری نگاه می‌کنم این ماه
چه اتفاقاتی میخواد بیفته سرمایه گذاری می‌کنم و وقتی به درصد معقولی رسیدم خارج میکنم و دوباره رو طلا تتر و بقیه پول میذارم که ارزش پولم ثابت بمونه

روش من هم مثل شماست هم یکم فرق داره باتون

من وقتی نات اومد فکر کردم واسه نو بودنش تخم دوزده میزاره کل ارزامو فروختم همه رو کردم پله پله نات کوین ۱۵۰ کا ازش جمع کردم کل خریدم رو میانگین حدود 0.0050 سنت بود ، رفت بالا تا 0.022 سنت نفروختم گفتم ایول همونیه که میخواستم میمونم باش تا 0.10 سنت تا اینکه با کله اومد پایین تا رسید رو 0.0075 سنت همه رو فروختم حدود 1100 تتر دستمو گرفت

خب این 1100 تتر رو کردم شاخص سبدم و همه رو فانتوم خریدم واسه فاند مثبت و نوسان بالاش و تا یه دلار میرفت بالا سیو سود میکردم و تا یه دلار از 1100 تتر پایینتر میومد دوباره میخریدم به خدا یه دلار یه دلار سیو سود میکردم درسته بعد تبدیلش به سونیک خیلی خیلی ریخت ولی الان 4 کا سونیک دارم و هنوزم دلاری سرمایم 2000 تتر هستش یعنی با این همه ریزشش هنوز تو سودم در ضمن از نیمه شهریور شروع کردم به این روش کار کردن ، الان به نظرتون این بازار بده؟؟

عالیه ولی صبر و حوصله خیلی زیادی میخواد که از عهده هر کسی بر نمیاد

سلام خسته نباشید فرمایش شما درسته .ولی ما نمیدونیم کی باس بفروشیم کی بخریم برادر .نه تریدریم نه کسی سیگنال میده