ببینید بازار اینجور که من میبینم صددرصد صعودی هست
بالا آمدن بازار و صعود بودنشون با توجه به نظر شخصی خودم هست و میدونم که بالا میاد همه ارزها فردا صبح سبز سبز هستند چون من چیزی میبینم که شماها نمیبینید امروز خیلی چیزا دیدم و مطمئن صددرصد هستم
نظر کاملا شخصی هست برحسب من خرید و فروش نکنید من خودم اگه پول داشتم در همین قیمت خرید میکردم
همه سود کنید انشاالله
بیاری حق
همش كه چيز ميبينی استاد
از چه منابعی یا تحلیل های استفاده میکنید انقدر مطمعن حرف میزنی؟؟؟
میدونی شاید چند نفر که تازه وارد این مارکت شدن و هیچ تجربه ایی ندارن با همین نظر شما ممکنه تمام سرمایه زندگیشون رو به بازی بگیرین؟
لطفا هیچوقت در مورد سرمایه گذاری بدون دیلی منطق و مدرک الکی مطمعن حرف نزنید خیلی ها ممکنه دچار چالش بشن
مدارک و ادله ارائه کن بعد بگو بنا به این دلیل و این روند بازار میتونه به این نقطه برسه ولی براثر خیلی پارامترهای دیگه هر لحظه ممکنه تمام معادله عوض بشه اینجوری راه و روش درست کمک و راهنمایی به هموطنانته در غیر اینصورت از نظر وجدانی مسئولی نسبت به ضرر و زیان مالی و روحی دیگران
تو اگه بیشتر بقیه میفهمیدی الان پولدار بودی نه اینکه به گفته خودت بی پول و ته جیبت شپش رژه بره
حاجی اون چیزایی که دیدی ترسناک بود ؟؟ ![]()
الان وقت خرید نیست. دیشب بود تا دوباره بیت اصلاح بده و مهمتر اینکه طمع نمیزاره سود کنیم بارها الت ها تو سود بودن ولی فروشنده نبودیم بعد همین چرخه ادامه داره تا زمانی که به کم قانع باشیم
به دست و چشمات استراحت بده
از همین صد در صد گفتنت معلومه هیچی حالیت نیس