وقتی با انگشت به کسی اشاره بکنی،یک انگشت سمت اونه و سه انگشت دیگه سمت خودته،
بلا نسبت شما،تا کسی خودشو به خریت نزنه،عمرا کسی سوارش نمیشه،
این همه لعنت به اون کذاب نادان فرستادی، یکی هم به شخص خودت بفرست که نشان بدی درس عبرت گرفتی،که اگر چنین نکنی یعنی اینکه در آینده بازهم یه شخص دیگه ایی همین کاری که دستگاه کپی باهات کرده رو از دوباره زیباتر و رنگین تر سرت در میاره،
نفر بعدی پرینتر رنگی هست و بهتر از اون دستگاه کپی سیاه سفید به شیدایی میرسوندت،چونکه شماها فقط تمناهای دلتون رو میشنوید،
الان من بهت بگم همین لحظه بفروش و دوماه از بازار خارج شو و دوباره وارد شو،گوش میدی،قطعا نه،
ولی امروز و این کامنت رو یادت بمونه،
یک انگشت هم سمت کسیه ک سمت راستت وایساده .. پس نتیجه میگیریم هرگز سمت راست هیچ کس نایستید … خ نتیجه بزرگی بود
خب دانای کل چطور اون نادان کذاب بود ولی تو دانای کل خخخخخ ای نادان
فکر کنم. که فکرم نمی کنم.
این کامنتی که گذاشتی به درد ما بخوره به درد خودت می خوره. با اراجیف نوشتنت.
کجای عالم این احساس را به مخاطب می ده که تو بدجنس ، بد ریاح این متن را مینویسی.
یک بار خودت بخون. به خودت بگو
حرف شما صحیح ولی بدبختی اینه وقتی بالای پنجاه درصد تو ضررم و بفکر اینکه بعد تحلیف ترامپ یه چند ماهی صعودی خوشکل داریم کلی آلت کوین خرید زدم چجوری بفروشم دیگه فقط میگم هر چی بادا باد،بازار هم که قابل پیشبینی نیست تحلیل تکنیکال میشه گفت ولی قطعی نیست ممکنه روند در لحظه تغییر کنه اگه قرار بر ریزش هم باشه البته برای من هولدر و صعودی در کار نباشه دیگه از دو ماه سه ماه میگذره کم کمش دو سال فقط لیز میخوریم.
تو از طرف صرافی اومدی
چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی چندبار تا حالا اومدی چند صفحه داستان نوشتی و تهش گفتی بیت میاد ۱۳ هزار و تو هم تو سی هزار خالی کردی که تو ۱۳ بخری حالا هم بیت بالای صد هزار هست پس فعلا درتو بزار و منتظر باش تا به سیزده برسه اما بزار یه واقعیتی بهت بگم شنگولک از این لحظه احتمال اینکه بیت یک میلیون دلار بشه بیشتر از بیت ۱۳ هزار دلاری هست.
داداش ما اگه ضرر کردیم حتما میگیم تو گفتی ما گوش ندادیم نیاز نیست چند صفحه راجع به پرینتر و اسکنر و لوازم تحریر داستان بنویسی.
نز بر در کسی انگشت که میزنن بر درت مشت
نمیدونم چه اصراری داری هربار داستان تعریف بکنی اگر واقعا یقین داری پایین میاد پوزیش سل با اهرم بالا بگیر حتی با ۱۰ دلار هم پوزیشن بگیری بیت به ۱۳ هزار دلار برسه کلی سود میکنی وگرنه من یقین دارم اینجا وقتی اسم تورو میبینن چه با این اکانت و چه گشتهاپو اصلا نمیخونن چه برسه به اینکه با حرف تو خالی بکنن از ۳۰ هزار تا حالا هرچقدر رفته بالا ساکت موندی به محض اینکه چند دلار اومده پایین شروع کردی به رمان نوشتن.