پولی که با هزاران امید وآرزو وبا زحمت ومشقت جمع آوری کرده بودم درطی ۲ماه برباد رفت ۶۸ میلیون رسید به ۲۸ میلیون ۴۰ میلیون رفت هر چند پول خودم بود ولی هرگز خود را نمیبخشم میتوانستم این ۴۰ میلیون را برای شادی وآرزوی دختر نازم استفاده نمایم یا برای همسر زحمت کش خود که هزاران برنامه به این پول داشت ومن همه را بخاطر غرورم به باد دادم من هرگز خود را نمیبخشم
تو که تا اینجا صبر کری به بعدشم صبر کن
فقط صبر . من قبلاً تاوان صبر نکردن رو دادم
یبار همین داگز تا ۳۰اومد رفت ۷۰ پس صبر کن مطمعاا بی نتیجه نخواهد ماند من خودم ایکس گرفتم ۵۰تو ضررم ولی صبر کن
خدا بزرگه داداشم
سلام عزیزم خوبی ناراحت نباش خدا دانا توانست قدرت هرکاری را داردصبر معجزه تا نفروشی چیزی از دست ندادی شیبا .بونک .ریپل هم ریزش داشتن یهو رفت اوج پر سود باشید
مشگل این جاست که درک درستی از سرمایه گذاری نداری دوست گلم . ریپل که العان گیر زور دار نمیاد بعد از عرضه 93 درصد منفی خورد و چیزی حداقل 30 طول کشید تا تقریبا 2000 هزار درصد رشد کنه و این رشد رو حدود 6 ماه طول کشید تا انجام بده .. این مقدار صبر کنی خواهر گلمون و فرشته کوچولتو مشتی به آرزوهاشون می رسونی ..
هنوز واسه قضاوت زوده شاه پسر
حوصله کن داداش طاقت بیار مردباش اینا همون جملاتی هستن که ریپل رسیده بود به ۱۰تومن مردم میگفتن اما اونایی که طاقت آوردن الان ثروتمندن من خودم رو ۱۱ تومن ریپل روفروختم
مقایسه ارز های با اصل و نسب با این شت کوین هامثل مقایسه لامبورگینی و ماکت لامبورگینی هس
تو این بازار پولمونو خودمون نمیخوریم…
نمیشه گفت که فقط با اصل ونسبها رشد میکنن مثلا په په بونک شیبا ایناهمشون شت کویینن وببین چقدرسود دادن