هشدار! خروج فوری از ارزها تا 19 بهمن

تا ۱۹ بهمن بعد از ظهر نهایت میتونید خارج شید از این با هر قیمتی چون میتونه برگرده قیمت بالاتر ( اگه لیست نشه این تاریخ ) از عصر همین تاریخ شدید میریزه از اینی که الان ریخت خیلی بدتر در برید به نظرم ازش دیگه سریع.
ببینید لیست میشه یا نه هرجا غیر از بایننس هم لیست شه شانس دارید یه سودی کنید ولی طمع نکنید باز بفروشید بره. بایننس محاله لیست شه این با این تعویق یا شایدم دروغی که گفتن اینا کلتهبردارن اسکمر هستن وگرنه قشنگ واضح میگفتن کدوم صرافی میخوان لیست کنن! لیستی در کار ممکنه باز نباشه یعنی

چرا فریب میدی دیگران رو بکار خودت برس

عزیز دل اصلا شک نکن به این که گفتم در بایننس لین لیست بشو نیست، اگر چنین چیزی بود شفاف میومدن اعلام میکردن بایننس ولی حتی بنر توی سایتشون هم حذف کردن و فقط اومدن گفتن تو توییتر ۷ فوریه میخوان یک صرافی ای لیست کنن و مشخص نیست کدام صرافی حتی! این فریب دادن مردم دنیا توسط تیم یا شایدم اصلا یک نفر سازنده (به اسم تیم) باشه. شما اینو بدون وقتی یه توکنی یکسال اومده و ریزش بالا ۹۰ درصد داشته دوباره برگشتی وجود نداره براش، اگر چیزی خوب باشه همون اول به سرعت رشد میکنه، شما وقتی نمیدونی روی چی سرمایه گذاری میکنی چرا اینجایی! اصلا کریپتو چی هست؟ پروژه ها چیه جریانش؟ برنامه نویسی کامپیوتر بر بستر شبکه بلاکچین، خیلی ها میان ادعا میکنن ما برنامه خاصی داریم کاربرد خاصی داریم ولی در عمل مطمئن باش اگر این چنین بود ریزش سنگین ۹۵ درصدی نداشت اون توکن جدا از روند بازار! و اینکه صرافی های خارجی نظیر بایننس هرچیزی رو لیست نمیکنن اونا میدونن چی به چیه قشنگ برنامه و پروژه ای درکار هست یا نه، واسه اینه که مرتب تماشا میکنیم توکن های چرت و پرت تو بازار رونمایی میشن و سقوط شدید پشت بندش دارن و کلا نابود میشن در نهایت یا مهره سوخته ای کنار میافتن برای کلاهبرداری بیشتر در آینده! رمز ارزی وجود نداره ( همه اینها کدهای برنامه نویسی هستن ) به اسم ارز تو مغز مردم میکنن یه سری سهام که خیلی هاشون کلاهبرداری هستن به نوعی ماشین پول خوره.
من اینارو گفتم خودم ۱۰۰ میلیون توی دیفای داشتم خارج کردم سریع تا دیدم وعده دروغین بود و به تعلیق در اومد. فریب نخورید بیخودی خودتونو غول نزنید پولدار شدنی در کار نیست به این راحتی، این بازار کسی میاد باید با پولش یازی کنه قانع باشه به سودهای ۵ درصد ۱۰ درصدی مرتب در حال معامله و خرید و فروش باشه، نگه داری کردن طولانی روی پروژه های برنامه نویسی فقط میتونه شانسی سودی بده اونم اگه بده زمان خیلی زیادی میبره ممکنه در ژی این زمان پولتون از بین بره شاهد آب رفتن پول باشید فقط… عین واقعیتو گفتم بهتون!