سلام دوستان
یه خبر دو خطی چند وقت پیش لای اخبار اومد خیلی بهش توجه نشد اونم این بود؛
بیتکوین بعد از استخراج اخرین بلاک اش پاداش ماینرهاش کاملا بلاتکلیف خواهد بود کاملا بی برنامه است و خالق اش هم که ناشناسه وامکان داره با رایگیری درون زنجیره ای توافق بشه که تعدادی بیشتر از ۲۱ میلیون استخراج بشه اگر این اتفاق بیفته تیر خلاس به تنها مزیت بیتکوین خواهد بود و برای کسب رتبه اول قطعا جنگ بین اتریوم و سولانا و ریپل خواهد بود یکی از این سه ارز رو حتما توی سبدتون داشته باشین هیچ چیزی غیرممکن نیست توی این بازار مرموز و عجیب🙏🏻
اون زمان مطمئنا تو نیستی … ناراحت نباش
اخرین بلاک بیت کوین بعد از سال ۲۱۰۰ استخراج میشه ،داری پیش بینی صد سال دیگه رو میکنی!!!
لطفا دقیق مطالعه کنین دوست گرامی🙏🏻الزاما بعد از اخرین استخراج نمیتونه این تصمیم گرفته بشه شاید طی همین سالهای نزدیک برای باقی نگهداشتن ماینرها پای برنامه افزایش توکن انجام بشه👍🏻منظور من این بود پایین کشیدن بیتکوین خیلی هم نمیتونه دور از دسترس باشه همینطور که پامپ شدن وحشتناک میم کویین ترامپ و امثالهم یک شبه پیش اومد این بازار هر اطفاقی بیفته عجیب نیست برنده اونیه که اخبار و بو بکشه🫶🏻بیتکوین درسته که نیمی از بازار رو داره اما درست مثل داستان خلق شدن و خود خالق اش اینده اش هم پر ابهامه هیچ نقشه راهی جز پاداش بلاک نداره استخراج اش پرهزینه است توی جزییات عملکردی هم که خیلی از التکوین ها دارن سریعتر و بهتر عمل میکنن
زمان خلق بیتکوین ما بودیم اوج گرفتن اش رو داریم میبینیم شما مطمئنی که وقت نزول اش ما نخواهیم بود؟؟؟؟؟همه این پروسه حدود ده سال طول کشیده میتونه کمتر از پنج سال اینده تغییرات مثل برق و باد انجام بشه🙏🏻سرعت وحشتناک پیشرفت های تکنولوژیک و دست کم نگیر دوست گرامی❤️در ضمن من ناراحت نیستم فقط سعی میکنم اینجا دنبال مباحث روز و فنی و اخبار دقیق باشم تا تیکه انداختن و مسخره کردن دیگران
پاینده و پر روزی باشین دوستان