دوستان بخدا این پیامو مینویسم فقط میخوام یه کم سبک بشم درد و دل کنم.یکساله پول زیادی آوردم تو این مارکت یعنی سیب زمینی میخریدم پولم دو برابر شده بود ولی من با وجود اینکه این یکسال اندازه ده سال پیر شدم از استرس و غصه خوردن پولم نصف شده.خدا لعنت کنه اون کسی که منو اورد تو این بازار.واقعا دیگه طاقتی برام نمونده یعنی داغون شدم هزارتا مریضی گرفتم عصبی شدم پولمم رفته.توروخدا نزارید کسی وارد این بازار بشه هرکی پول داره نمیدونه چیکار کنه بزاره تو بانک الان سی و خورده ای درصد بی دردسر سود بهتون میدن.هر کی که بلندپروازی کنه با کله میخوره زمین عین خودم.
در اینکه این بازار به راحتی سود نمیده شکی نیست .ولی این حرفت با عقل جور در نمیاد اگه یکسال پیش ورود کردی هه ارز ها دو یا سه برابر شدن دلار هم دو برابر شده یعنی چی؟پولت نصف شده.اگر فیو چرز کار کردی حسابش جداست
دقیقا چی خریدی ک ضررکردی
اگه یکساله تواین بازار اومدی هرچی هریده بوذی یکسال پیش الان چندبرابر شده یکسال پیش بیت کوین زیر 20هزار بود وهمه الت کوین ها توکفه کف بودن هرچی خریده بودی الان باید پولت حدودا 4برابر شده باشه دلار 30تومنی شده 90تومن هرچیم که خریده بوذی الان سه برابر شده اگه بیشتر نشده باشه یا دروغ میگی یااینکه نعلوم نیس چه کارکردی مردم وگمراه نکن خودت ببین چه گلی زدی به سرت
احتمالا شت کوین ها یا میم کوین هایی که تبلیغ میشن رو تو سقف خریده اونام خالی کردن
شما خودت داری دروغ میگی من ۱۳ ماه تو این بازارم پولم از نصف هم کمتر شده حرف چرت نزن