این آشغالو بفروشید تا بیشتر ضرر نکردید
یه ماهو نیم پیش ده ملیون خریدم چنروز پیش ۶ملیون فروختم ![]()
یچی دیگه گرفتم ضررمو اون پوشوند
ماهی رو هر وق از آب بگیری تازس
این آشغالو بفروشید ریپل بگیرید
با ادب باش زشته
توضررکردی چه ربطی به دیگران دارع..مدیرت سرمایه نداری..بروپرتقال بفروس
اشتباه بزرگی کردی زود متوجه میشی
خیلی زودگندریپل درمیادبصبر
دوست عزیز اینکه یه زمانی شما ازش سود گرفتی دلیل نمیشه ارز اشغالی نباشه… همیشه هر شت کوینی برای تله گذاری توی یه بازه سود خوبی میده یهو مردم رو خالی میکنه درست مثل الان فلوکی که توی مثبت ترین حالت بازار که تمام ارز ها بالای چهار پنج درصد رشد داشتن فلوکی دو درصد بوده و توی ریزش های پنج شیش درصدی فلوکی بالای ده درصد ریزش داشته این میشه ارز اشغال حالا شما هی بگو من سود کردم ما باید عامه خریدار هارو درنظر بگیریم نه شما ده بیست درصد افرادی که طی بلند مدت سود کردید
آفرین کوچولو کریپتو به امثال تو نیاز داره خوب کار ی کر دی با ضرر فروختی
جای دیگه رفتم سودمو کردم
پرتقالتو بده ننت بفروسه
من کارمو بلدم
شما بمون همینجا بسوز
آدمهایی که میخان اشتباهشونو بندازن گردن بقیه و پافشاری کنن رو حرف خودشونو بگن ما اشتباه نکردیم سریع میسوزن و تند جواب میدن
میخان جای سوختشونو با زبون تند جبران کنن
درییییغ ![]()
آره اینو تو کف بفروش ،بعد برو اونو تو سقف بخر،بعد اون ریزش میکنه نصف سرمایتو اینجا از دست دادی نصف دیگشم اونجا. مگه اینجا خاله بازیه که هی از این خونه میری به اون خونه
شاید نوبته کوچه ماهم شد
جسمی از ابان ۲۵۰۰ برار شد ولی تو تازه خیلی هنر کرده باشی ۳ برابر شدی چی میشد به جای تو جسمی رو میخریدم ۱۰۰ ملیونم خداد ۲۳۰۰ ملیارد شده بود اخه چه مرگته چرا تکون نمی خوری
اخه چرا بی ربط میگی خب الان ایشون یه ارز رو خریده سود کرده الان دوباره بیاد بخره با همون قیمت یا کمتر کجاش بده .الان یه عده ای هستن ۴ سال پیش تو بولران خریدن دیگه تا عمر دارن به اون قیمت نمیرسن .پس الکی نگید این حرف رو میبینی یه ارز نوپا کلی سود میده سودتو بگیری چیزه بدیه بعد بیای دوباره همینو بخری .یخورده منطق بکار ببر
خوب کاری کردی , etf ریپل بیاد پرواز میکنه , حالا تیم فلوکی داره میفروشه برای بورس اروپا , هیچ پخی هم نمیشه .
بهترین کار انجام دادی، تعصب بجا روی ارز نداری.