تحلیل و آپدیت ارز سویی

سلام به همگی . دوستان از این ریزش ها نترسید این هزار بار اتریوم کمتر از ۲۸۰۰ تا نمیشه خودم به شخصه رو ۲۸۰۰تا همهی نقد خودمو میخرم . به حرف این بچه سال ها گوش ندید من ۲تا الت سیزن تو این بازار بودم ببین این بازار به جایی میرسونه که پیش خودت میگی الت سیزنی وجود نداره همش کلاه برداریه فلان بیسار همون موقع هست که بازار میترکه . من قدیمیه این مارکتم نترسید اقا بخرید‌ قرض بگیرید بخرید فقط بخرید همین:crown::crown::crown:

سلام هموطن
بخرید رو قبول دارم ولی قرض بگیرید رو نه!

ممنون ک دل گرمی میدید ،من صد میلیون پول از ،،ارز توربو زیر نظر اتریوم گفتن هست خرید زدم،،سی میلیون تو ضرر رفتم خیلی حالم گرفتس،داشتم میگفتم آلت سیزن الکیه،که پیام شمارو خوندم،دلگرم شدم،،خداکنه بره بالا

تو دو تا آلت سیزن دیده بودی باید الان بار خودت رو میبستی
چجوری هیچی نشدی تا حالا

عضویت = ۴ماه پیش:joy::joy:

هيسيسيسسسس😎

مرسي عزيزم از هيچی نترس . من بلند مدت خدمتت میگم ببین روز به روز ارزش پول هم ریال هم دلار کم و کمتر میشه و در اخر ارزهای دیجیتال برنده ی اقتصاد در تموم دنیا هستن . ولی سعی کن با سودت فقط بیتکوین بخری و هولد کنی چون هیچ کوینی بیتکوین نمیشه هر چقد کم ولی بیتکوین چیز دیگس

شما اگر قدیمی بودید نمی گفتی قرض کنید وخرید. این مارکت فقط پول بلا استفاده میخواد وصبر باهر پول دیگه ای بیایی باختی

تو چطور ۲ تا الت سیزن دیدی ولی هنوز اینجا داری دست و پا میزنی ادمی که دوتا الت سیزن دیده باشه الان باید یه زندگی ویه بیزینس خود راه انداخته باشه که فرصت نکنه بیاد تو این گروها پخمه

دمت گرم گل گفتی دقیقا درستش همینه پولی که لازمش نداری رو باید بیاری نه پول قرضی اینجا ممکنه هر اتفاقی بیوفته که یه مدت طولانی بازار ریزشی و خرسی باشه اون بابا این کاره نیست که ندونسته صحبت میکنه

داداش ایشالله که مایه به مایه بشی هرچه زودتر
ببین مایه به مایه که شدی پولتو بگیر برو تو با این سطح سواد و اطلاعتت و بدتر از همه این که منتظری یکی یه حرفی بزنه بری رو حرف اون طرف خرید و فروش بکنی
تو بمونی باختی همه پولتو برو یکم اموزش ببیین بعد بیا