امروز یکم ناراحت شدم از ( مهدی امیری )ب من میگه بیسواد:face_with_raised_eyebrow: یک چارت نداری بذاری پول مردم بی گناه رو به باد میدی
پسر خوب من فارکس ترید میکنم پراپ هم دارم برداشت هم زدم هیچ ادعایی هم ندارم بعد تو بچه خونگی ب من میگی چارت بذار وقتی میگم بیتجربه هستی قبول کن . آخه چارت آلتکوین تحلیل تکنیکال داره پسر خوب هرکی دیدی تحلیل میکنه خط و باکس میکشه همشون با یه ادسه بیت فیل میشن .پس کریپتو تحلیل تکنیکال زیاد روش جواب نمیده ok چون اون خطیکه تو به عنوان حمایت یا مقاومت یا تارگت درنظر میگیری در لحظه میتونه فیل بشه و کار نکنه چرا چون لیکوییدیتی این ارزها چیزی نیست یه نفر میتونه بخره ببره بالا از همون بالا هم بفروشه وسقوط کنه لونا رو یادت بیاد جهت یادآوری
ترامپ رو نگا کن
تمام این پکنیکال کار ها برای بیت کوین 3 هزار دلاری هم ناحیه درآورده بودن رسید آیا ؟؟؟
کیک یک ساله روی یک و ۲ دلار هست کف کف کفه چه تحلیلی میخای بکنی هم خط کشیدی درسته فقط در تایم بالا یک تاییدی خوبی داده ک الان روی همون هست
نگفتم کجا بخرین که تو پاچه کسی بره
رویا فروشی میکنی فقط یسری حرفها به گوشت خورده میای میزنی خودتم نمیفهمی چی هست
مردم پول به زحمت درمیارن ازین چرت و پرت ها تف میدی
فقط میگی من دست کسیو گرفتم گفتم بیا بخر
آخه این صرافی هم مال پدر منه هر کی بیشتر بخره پول بیشتری گیر من میاد
بابا بسه حرف نامربوط و بی جا نزنید
من اگه چهارتا خط مینویسم برای اون رفیقا و دوستان هولدر خودم مینویسم که با من یک اعتقاد دارن نه
آدمهای پرت و بلا گوی مثل تو و امثال تو
عذرخواهی میکنم از رفقای خودم بخاطر لهن بد
دوستون دارم
دل قوی دار سحر نزدیک است
من یکی هولدر های واقعی کیک که الان نزدیک به ۳ ساله این ارز رو داریم بهت ایمان داریم مهم نیس که چی بشه همین که اطلاعات درست حسابی برامون میذاری کافیه
ممنونیم ازت
تکنیکال برای لکوئیدنشدن یک حد ضرر داریم سواد داشته باشی میفهمی تو کریپتو هم جواب میده پس ناراحت نشو میگم بی سوادی من ادعای پراپ هم نمیشه اگر هم تو این صفحات میام نظر دوستان می خواهم ببینم تا استفاده کنم ولی امثال شما که میان نظر که نه رویا پردازی میکنند چند تا بیگناه رو حساب شما ضرر میکنند ناراحت میشم ولی دوستان زیادی دارم که پراپ یا فارکس کار میکنند و تحلیل گرند اول تا حالا ندیدم تو این صفحات بیان نظر بدهند دوم هیچ وقت هم هیچ تحلیل رویا پردازی مثل شما نمیکنند پس دلیل بیسوادی وبی تجربگی شما نشان میده
درود بر شما اتش عزیز
مهم هدف شماس که بر همه دوستان اشکار است
من خودم از هولدر ها چند ساله پنکیک .
و از صحبت ا دقیق شما استفاده میکنم.
ممنون از وقتی که میزارین و اطلاعات جامع و کامل در اختیار همه قرار میدین…
حاجی وقت واسه این آدما نزار بزودی خودش میفهمه چی خورده این حضرات همیشه بهانه گیر در همه جا هستن
کیک به زودی میترکه و امیدوارم این آقایون وجود داشته باشن بیان عذرخواهی بکنن!
سلام ببنید با این تورم منفی و این میزان درآمد کیک از طریق کارمزد که هنوز تو مارکت درک نشده به راحتی میتونه سقف قبلی خودش رو پس بگیره و تارگت های بالاتر رو تاچ کنه
سلام و درود بر شما این آخرین پیام هست در جواب شما عرض میکنم و کلا بحث رو جمع میکنم
تکنیکال برای لیکویید شدن هست ؟ پس وین ریت چه جایگاهی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا شما ندونی چند درصد از معاملات شما وین میشه یا لوز آیا تکنیکال خالی از لیکویید شدن شما جلوگیری میکنه؟
گوش کن تا یادت بدم
هر معامله گر یه ستاپ داره که با یک ریسک به ریوارد R:R مشخص با اون ترید میکنه و اون ستاپش یک وین ریتی داره که میدونه چه تعداد از معاملاتش میتونه لوز بشه چه تعداد از مغاملاتش میتونه وین بشه ok
من ویت ریتم پس از 500 عدد بکتست روی چارت یورو حدود 70 و 80 هست که روی لایو مارکت با بحث روانی و اینا شده 55 و ماکسمیم R:R من 1 به 3 یا 1 به 4 هست OK
یعنی چی ؟ یعنی اینکه من میدونم در 10 تا معامله حدود 5 تا استاپ میخورم 5 تا وین میشه با این حال چند ساله دارم ادامه میدم و تلاش میکنم که بهتر بشم OK
مارکت کریپتو ازونجایی که نو پا هست و شدیدا تحت تاثیر عوامل فاندامنتال و خبر ها هست نمیشه روش خوب ترید زد چون تمام استراتژی که داری به راحتی میتونه ایگنور شه و درآوردن وین ریت ازش کار خیلی سختیه لااق برای من خیلی سخته
چون قانون پذیر نیست یهو پامپ میکنه یهو دامپ میشه
این از بحث تکنیکال شما
بحث دوستان بیگناهی که عرض کردی میان حرفهای مارو میبینن خدمتت بگم که
اینجا حدود 33 هزار ارز وجودداره که طبیعتا هم هر ارزی یه صفحه
اسم هر ارزی رو هم بزنی یه صفحه برات میاره بالا که مثه اینجا حدود 100 نفر یا بیشتر نظراتشونو گفتن که فقط توی همین صفحه حدود 12 هزار تا نظر وجود داره
حالا یه نسبت اگه بگیری از بین 33 هزار صفحه و حدودا 10 هزار نظر دوستان یه شخص عادی اگه بیاد توی ارز دیجتال خواسته باشه چیزی بخونه نسبتش 1 به 330 میلیون هست که میتونه بیاد حرفهای منو ببینه و فومو بشه بره چیزی بخره
یعنی درصدش خیلی و خیلی پایینه یه چیزی حدودا محال
شما نگران نباش عزیزم
من نه کانال دارم نه رسانه ای نه پکیج فروشم که این حرفها رو به من میزنی