کرونژ از سال 2017 وارد فضای بلاکچین شد و به سرعت به چهرهای شناختهشده در این صنعت تبدیل گردید. توانایی او در کدنویسی، درک عمیق از مفاهیم مالی غیرمتمرکز و علاقهاش به ایجاد ابزارهای مفید برای کاربران، از دلایل موفقیت او محسوب میشود. Yearn Finance، یکی از پروژههای موفق وی، بهینهسازی سرمایهگذاری در پلتفرمهای DeFi را به سطح جدیدی رساند و توجه گستردهای از جامعه بلاکچین را جلب کرد.
او همچنین در پروژههای دیگری نظیر Fantom و Solidly بهعنوان بنیانگذار حضور داشته و با ارائه راهکارهای نوآورانه، مسیر پیشرفت DeFi را تسریع کرده است. اما در ژانویه 2023، کرونژ بهطور غیرمنتظره از توسعه پروژههای DeFi کنارهگیری کرد؛ حرکتی که بسیاری آن را ناشی از فشارهای ناشی از پیچیدگیهای این صنعت میدانند.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
لطفا وقتی یه خبر رو میدید اگه نوسان گیر نیستید ،دقیق خبر رو نشر کنید
این آقای کرونژ دو ساله از ارز دیجیتال رفته ولی هنوز فعالیت هایی داره.
اخبار پیش خور نکنید واسه فرار خودتون
خداوکیلی چیزی بلد نیستی نمیدونی واسه چی دخالت میکنی
از حوزه Defi رفته وگرنه خود اندره بنیان گذار sonic هستش
شما چندین پست که فقط داستان و زائده ذهن نوجوان خودته اینجا گذاشتی خواهشا این داستان هارو واسه خودت نگه دار مگه مجبوری راجب همه چی تحلیل و اظهار نظر کنی
خداوکیلی چیزی بلد نیستی نمیدونی واسه چی دخالت میکنی
از حوزه Defi رفته وگرنه خود اندره بنیان گذار sonic هستش
شما چندین پست که فقط داستان و زائده ذهن نوجوان خودته اینجا گذاشتی خواهشا این داستان هارو واسه خودت نگه دار مگه مجبوری راجب همه چی تحلیل و اضهار نظر کنی
چقدر خوب که داری تحقیق میکنی و اطلاعات خودتو میبری بالا
خیلی ها توی این صفحه به شما توهین میکنن اونم فقط به خاطر جنسیتت شما بپذیرید هنوز فرهنگ ما کار داره که به یک خانم فراتر از جنسیت نگاه کنه این حرف های بیمار گونه متاسفانه بسیار بسیار زیاد هست چون در فرهنگ مرد سالاری ایران و نگاه کالا محور به زنان که در فرهنگ ما وجود داره هنوز زن ها جایگاه واقعی خودشونو پیدا نکردن ولی اتنای عزیز شجاعت شما را من ستایش میکنم و میخوام بگم همه مرد ها مثل هم نیستن من به شما وازادی شما احترام میزارم.وبرای دختر وطنم ارزوی موفقیت میکنم .ارز سونیک ارز فوق العاده ای هست.انتخاب شما درست بوده.سعی کن روز به روز اصافه کنی.اصلا خارج نشو من ۴ سال توی بازارم.از سونیک بهتر ارز نداریم.به محض اینکه ترست ولت لیست کنه.به قیمت اولیه بر میگرده.این به جناب اندره و سرعت عملش بستگی داره.انشالله موفق باشی.![]()
میدونی مشکل امثال شما هول ها میدونید چیه
که فکر میکنید اگر کسی انتقاد میکنه بخاطر جنسيت است
اتفاقا شمای که دم از حقوق زنان میزنید بیشتر از همه در حق زنان بخاطر رفتار ج ن س ی ظلم میکنید
از کجا فهمیدی ایشان یک خانم است ؟ از عکس فیک یا از اسم اکانت؟ یا باید دیده باشی پشت اکانت چه کسی هست
یا اگر ندیدی هم جنسيت بذار کنار
اینجا فقط اکانت کاربری معنی داره
نه زن بودن یا مرد بودن اکانت
این جاش نیست بهتره جای دیگر دنبال جنسيت زنان یا مردانه باشی
درضمن ایشان بخاطر سم پاشی و به اشتباه انداختن کسانی که اطلاعات کافی ندارند با کپی کردن مطالب سایت ها
مورد نقد قرار گرفتن
ما مثل شما درگیر جنسيت نیستیم
واقعا ممنونم که اینقدر روشن فکری،بقیه فقط توهین میکنن😢
بله،دارم مطالعه میکنم
دوست عزیز .توی این اپلیکیشن هر خانم که نظرشو گذاشته امثال اتنا خانم یا توی صفحه دوج یک خانم دیگه یا توی صفحه وینک هر جا که یک خانم نظر میده کسی به تحلیل اون نگاه نمکنه فقط نگاهش به اسم موئنث اون هست .و شروع میکنن به تیکه انداختن از نگاه جنسیتی. فارغ از اینکه ما تو زندگی مون ۴ تا زن داریم اول مادر مقدس بعد دخترمقدس بعد خواهر مقدس ولی وقتی به زن میرسن که جایگاه همسرو ادره شروع به مزه پرانی میکنن در حالی که این زن هر ۴ مورد هست.و همه ۴ مورد از دامن اوست که موجودیت دارن. خانم های سرزمین من همشون قابل احترام هستن.چه اتنا چه اناشید چه … ایراد توی تربیت مردمحور و نگاه تحقیر امیز زنانه هست. نگاه کالایی به خانم ها واینکه اونا ضعیفه هستن و کالا برای مصرف مردان باعث این نگاه تحقیر محور میشه.درود به اتنا و اتناهای سرزمین ایران