فعالیت در بازار کریپتو و آینده

اقای anonymous

من تا خاتمه پرونده اینجا فعال هستم

نه دنبال لایک هستم و نه دنبال گروه زدن و فروش سیگنال و تحلیل.

صرافی و شخص هم معرفی نمیکنم.

بعد از خاتمه پرونده یه نظاره گر هستم .

من تا چندین سال با ۲۵ درصد سرمایه کریپتو ماندگارم.

ایشالا شما اطلاعات درست بزارین همه استفاده کنیم.

قسم به حق که کمک کنی به یک نفر ۱۰۰ برابر خدا بهت کمک میده. سخن من نیست سخن از الله هست.

حق نگهدارت باشه تنت سلامت باشه امیدوارم مطالب رو دقیق و به روز بزاری هموطنت رو یاری بدی که شرایط اقتصادی و روانی جامعه واقعا خیلی بده.

دعای تک تک ما پشت سرت در پناه خدا.
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

اگه به کارتون اعتقاد دارین فقط ادامه ش بدین نیاز نیست پاسخ این و اون بدین ، هرکسی اطلاعات و علمش داره ومیخواد کمکی کنه راه بازه ،⁦❤️⁩

حضور شما مثبته
پیامهارو تا حدی خوندم چیزی دستگیرم نشد .
حق مسلمه که لایک به کارتون نمیاد و از مدل پیامهاتون مشخصه که دنبال حال خوش جمعی هستید پس لطفا تا حد ممکن که به روند زندگی شخصی و حیطه ی کاریتون خللی وارد نشه ، همچنان کنارمون باشید . ممنون
قدردان وقت گذاشتن شما هستیم.

سلام آقا بابک وله آقای موس موس کن اونهای که باید قدر شما را بدونن میدونن لازم نیست خودت خسته کنی جواب بدی… بگو اگه شما از این بازار اطلاعات بهتری داری و میتونی اراء بدی بده چکار داری کسی را خطاب قرار بدی

خدا شما رو حفظ کنه و همیشه سلامت باشید.

آقا بابک با حضور شما دل گرم بودیم مرد

وجودتون عشقه:heart::hand_with_fingers_splayed:

درود بابک جان بقول ما کوردها
هر بژی
خوا ده گلت

سلام به همه دوستان و آقا بابک عزیز
آقا بابک قبل از همه وظیفه خودم میدونم بابت زحماتون ازتون تشکر وقدردانی کنم، من با ۶۰ سال سن و ۳ بچه بزرگ بعد از سه سال و نیم مجددا وارد این بازار شدم و تمام پولی که برای جابجایی خانه داشتم رو ریپل دوج و ادا خریدم حالا میشه خواهش کنم بفرمایید این ارزها رو به کدام صرافی و کیف پول انتقال بدم که مطمئن باشه؟
بینهایت از کمکتون ممنون و سپاسگزارم همیشه سلامت و پایدار باشید :heart_eyes::folded_hands::rose: