هیچ گونه کندل هفتگی نزولی تثبیت شده ای وجود نداره و نخواهد داشت ،
فردا کندل ماهانه بسته میشه و تمام زورشو بازار زد و همش پین باری بیش نبود
(بعد از کندل ماهانه دویست درصدی ک داشتیم دوماه اصلاح ضعیف کاملا طبیعی و نرمال بود)
کندل ماه دیگه فوریه سراسر سبز خواهد بود
مشکل آماتور اینه اون چیزی رو میبینه ک بازار میخواد بهش نشون بده
توان دید از بالا و تشخیص روند رو نداره
آلارمی ک من گذاشتم عدد ۷.۱۲ دلاره
به نظرم بعد از این عدد سلری توی بازار نمیمونه
عمو تو ک میگفتی زیر ۶/۵بیاد می ری، باز با شدو هات موندی،مرد حسابی عمه منم می دونه دات به هرحال رشد می کنه،مهم. اینه نقطه ورود و زمان ورود بدی، سه ماهه میگی اصلاح تموم شد.
بیتکوین در قاب زمانی روزانه نزدیک به اشباع فروش است و ممکنه در ماه پیشرو یک اصلاح 10 تا 19 هزار دلاری از سقف بعدی بزند.
فرض سقف 110 تا 120 هزار و مقدار اصلاح هم 10 هزار تا 19 هزار.
دوست عزیز مشکل شماها اینه بیگ پیچر ندارید ، توی تایمای پایین خودتونو درگیر کردید
من صدبار گفتم زیر روزانه و هفتگی اصلا به بازار نگاه نمیکنم
من ۳ونیم دلار سال ۲۰۲۰ رو میبینم و واکنشش روی ۲۰۲۳ رو میبینم و اکتبر و نوامبر ۲۰۲۴ ۳.۸ تا ۴.۲ خرید میکنم ، این ینی ورود سالم و دقیق و کف ، حتی اکر میوند زیر ۳ونیم دلار و برمیگشت بازم برام مهم نبود چون ورود با استراتژیه و خروج هم با استراتژیه
من آخرین نفر وارد شدم و آخرین نفر هم خارج میشم
وقتی من میگم زیر ۷ دلار نمیاد ینی تثبیت زیر این عدد نمیده
نه اینکه تایم ۱ ساعته بیاد یه شدود بزنه ،
مشکل شماها اینه علاقه دارید مثلا بگید من پایینتر خریدم پس خیلی خفنم ، نه عزیزم تو اگر دوزار سواد معامله گری داشتی کف ۳ونیم رو میدیدی و ده بار نقطه ورود داده بود وارد میشدی اینجا الان دنبال ۶دلار خریدن نبود یا بشبینی خدا خدا کنی یه شدو بزنه روی ۵ دلار بخری
شماها معامله گر نمیشید و درآخر بازنده این بازارید ، صدها نفر مثل شماها رو دیدم توی این سالها ک الان همشون تمام سرمایشونو دادن به مارکت های مختلف و نابود کردن زندگیشون
بحث تو نیست بحث طرز فکر امثال شماهاست ک طرز فکر ساید بازنده مارکته