تحلیل تکنیکال و پیش بینی بازار

هیچ گونه کندل هفتگی نزولی تثبیت شده ای وجود نداره و نخواهد داشت ،
فردا کندل ماهانه بسته میشه و تمام زورشو بازار زد و همش پین باری بیش نبود
(بعد از کندل ماهانه دویست درصدی ک داشتیم دوماه اصلاح ضعیف کاملا طبیعی و نرمال بود)
کندل ماه دیگه فوریه سراسر سبز خواهد بود

مشکل آماتور اینه اون چیزی رو میبینه ک بازار میخواد بهش نشون بده
توان دید از بالا و تشخیص روند رو نداره

آلارمی ک من گذاشتم عدد ۷.۱۲ دلاره
به نظرم بعد از این عدد سلری توی بازار نمیمونه

حرفت درسته
ولی کندل ماهانه بعدی که فردا شروع میش سبز بسته برای ماه بعد ولی چه جوری سبز بسته میش با یه شدو به سمت پایین که از فردا شروع میش

عمو تو ک میگفتی زیر ۶/۵بیاد می ری، باز با شدو هات موندی،مرد حسابی عمه منم می دونه دات به هرحال رشد می کنه،مهم. اینه نقطه ورود و زمان ورود بدی، سه ماهه میگی اصلاح تموم شد.

مخالفم چون بیت توی وضعیت خوبیه و ریزشی توش نمیبینم ،
و از اون سمت هم دامیننس بیت کوین ، ستاپ نزولی داره میسازه

ینی بیت میره بالا ولی همزمان حجمش از بازار داره کم میشه و این ینی آغاز فرایند صعودیه آلت کوینا

حرف شما وقتی درست بود ک بیت احتمال اصلاح چند هفته ای رو داشت اما الان اصلا چنین چیزی روی چارت وجود نداره

چقدر دوست دارم یکبار حرفت درست باشه و پین بار معروفت بره سقف و بترکونه. :folded_hands: دعا میکنم این اتفاق بیوفته

بیتکوین در قاب زمانی روزانه نزدیک به اشباع فروش است و ممکنه در ماه پیشرو یک اصلاح 10 تا 19 هزار دلاری از سقف بعدی بزند.
فرض سقف 110 تا 120 هزار و مقدار اصلاح هم 10 هزار تا 19 هزار.

اینا همچکدومشچن چیزی بارشون نیست…
کسی که دیدی با اطمینان صحبت میکنه
بدون چیزی بارش نیست‌…

دات قسمت ۵.۵ نقدینگی داره
احتمالا برکرده از اونجا تا دوشنبه

قیمت پایین تر هم ۴.۷ هست.

خودت پله مدیریت کن.
در پناه حق

دوست عزیز مشکل شماها اینه بیگ پیچر ندارید ، توی تایمای پایین خودتونو درگیر کردید
من صدبار گفتم زیر روزانه و هفتگی اصلا به بازار نگاه نمیکنم
من ۳ونیم دلار سال ۲۰۲۰ رو میبینم و واکنشش روی ۲۰۲۳ رو میبینم و اکتبر و نوامبر ۲۰۲۴ ۳.۸ تا ۴.۲ خرید میکنم ، این ینی ورود سالم و دقیق و کف ، حتی اکر میوند زیر ۳ونیم دلار و برمیگشت بازم برام مهم نبود چون ورود با استراتژیه و خروج هم با استراتژیه
من آخرین نفر وارد شدم و آخرین نفر هم خارج میشم
وقتی من میگم زیر ۷ دلار نمیاد ینی تثبیت زیر این عدد نمیده
نه اینکه تایم ۱ ساعته بیاد یه شدود بزنه ،
مشکل شماها اینه علاقه دارید مثلا بگید من پایینتر خریدم پس خیلی خفنم ، نه عزیزم تو اگر دوزار سواد معامله گری داشتی کف ۳ونیم رو میدیدی و ده بار نقطه ورود داده بود وارد میشدی اینجا الان دنبال ۶دلار خریدن نبود یا بشبینی خدا خدا کنی یه شدو بزنه روی ۵ دلار بخری

شماها معامله گر نمیشید و درآخر بازنده این بازارید ، صدها نفر مثل شماها رو دیدم توی این سالها ک الان همشون تمام سرمایشونو دادن به مارکت های مختلف و نابود کردن زندگیشون
بحث تو نیست بحث طرز فکر امثال شماهاست ک طرز فکر ساید بازنده مارکته

چیزی که من گفتم اتفاق افتاده تقریبا