سوال در مورد سبد ارز دیجیتال

سلام دوستان خواهشن نظرتون درمورد این ارزا چیا خواهشن تامیتونبد جواب بدید سرمایه مم تقریبا ۹۰۰تتری میشه اگه ارزی شرایطش خوب نیس بگین تا اضاف کنم به ارز دیگه لطفا کمکم کنید نظرتون مهمه برام
shib
Doge
Sand
Wld
Fil
Ton
Dydx
Grt
ایناارزام هستن هرکدوم ۵ ۶ میلیون خریدم لطفا کسی میتونه راهنمایی یاکمکم کنه پول کارگریمه ولی فعلامازاده ممنون میشم ازهرکسی کمکم کنه اصلا ارزام خوب هستن یا یکی مردانه کمکم کنه ممنونم:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

Deep عالی نوسان میده بخر

بهترین ارزها رو داری دست نزن

خوب و امن نظر من Sol تارگت های بالایی داره

همشون بهت سود میدن فقط صبر میخواد و همچنین طمع هم نباید بکنی وقتی رفت بالا بعد فروشت هم دیگه بهشون نگاه نکن چون باعث میشه وسوسخ بشی و دوباره ورود بزنی و سودی که کردی از دست بدی

(فانتوم سابق )سونیک ۱۰۰تتر
ریپل ۱۰۰تتر
الگورند ۱۰۰تتر
استلار۱۰۰تتر
جاسمی…گراف… دوج…flr …vet …hedera…floki…gala هر کدوم ۵۰تتر
ارزای بیش از ۵۰برابری هم
از اینا هرکدوم ۲۰ تتر بخری کافیه،،،بخر و بذار بمونه… tominet…rdat…genopets
به خاطر هاوینگ بهتره مبلغت رو تو چنتا ارز تقسیم کنی تا بتونی از سود کلان یه ارز بهره کافی رو ببری
دیگه بستگی به شانس داره

درضمن دوست عزیز صبرکن اگه مارکت ریزش داشت تو کف ارزا رو بخر…این ارزایی که برات نوشتم چارتشون میگه به شدت صعودی هستن…موفق باشی
ادمین لطفا تایید کن

ارز های خوبی خریدی فقط صبور باش از نوسانات کوتاه مدت نترس تا عید سود خوبی میکنی

همش خوبه اگه پول داری ریپل یا استلار هم بخر

عالیه نگه دار نترس به حرف کسی هم بها نده ریسک بکن نکنی باختی

سلام دوست عزیز
سبدی که تکمیل کردی عالیه ، امید به خداوند منان که همگی هموطنان عزیزم همیشه و همه جا شاد و پیروز باشند

Xrp و link رو حتما بخر

سلام داداش چندتا بهتر از اینها هم هست که پله ای اضافه کنید
هدرا و xlm و دوج و آدا و …

بنظر من هیچ خریدی انجام ندید مگر اینکه در تایم هفتگی به حمایت‌های مهم برسند . اون هم مقدار خیلی کم . خیلی مهمه که تتر نگه دارید بجای اینکه همه رو وارد بازار کنید . مثلا در grt حمایتهای 0.135 و 0.085 . 0.058 حمایتهای مهم هستن تو هر کدوم از این نقطه ها حدود ۱۰۰ دلار میتونید بخرید . بقیه ارزها رو بجز Fil هیچ نظری ندارم . روی Fil هم میتونید اگر به 3.3 رسید ۱۰۰ دلار بخرید و بقیه دارایی رو نگه دارید قرار نیست همه پولتون رو که به سختی بدست آوردید وارد بازاری با این ریسک شدید کنید . یک بخشی رو همیشه تتر نگه دارید برای زمانهایی که نیاز مالی پیدا میکنید و نمیتونید صبر کنید تا بازار حرکت خودش رو انجام بده و قبل از رسیدن به سود مجبورید خارج بشید تو این مواقع میتونید روی اون دارایی تتر حساب کنید .