یه دیدگاهی که هست این جوریه که من ۵ سال تو بازارم دو کف و دو سقف بیتکوین رو دیدم الآنم ۱ ملیون دلار دستمه سوال منی که میدونم الان کجای بازار هستیم یک ملیون دلار میدم ۹ تا بیتکوین بخرم الان جایی هستیم که خوک ها وارد بازار میشن و نهنگ ها رو ۱۰۰ هزارتا خالی کردن فرض رو بر این میگیرم اصن بشه ۱۲۰ کا ارزش داره این ریسک این قیمتها فقط بازی روانی صرافی ها هست ۷۳ درصد بیت کوین ها دست مردم هست چه جوری میشه از دستشون در اورد
خودتو نگاه نکن جنابه ۱میلیون دلاری. ملت بیشتر روآلتکوینا سرمایه گذاری میکنن تا بیت کوین. بعد یه سوال. با سرمایهی هفتاد میلیاردیت الان اومدی تواین برنامه و داری نظر میخونی و کامنت میزاری؟![]()
قول میدم صد دلاری از نزدیک ندیدی این رقمی که میگی اگه کسی داشت اینجا ول معطل نبود ![]()
پاسخ شما ساده هست . یه حالت بیشتر نیست اون چوپان ها میدونن گوسفنداشون از نهنگ ها بگیر تا گاو و خوک و کوسه و پشه های رو چطور هی بزنن و به کجا ببرن . هفتاد و سه درصد چیه اگه همش دست مردم بود عین بیست و یک میلیون بازم برلشون مهم نیست و اون طرف قضیه ک واقعی تر هست اونا اصلا چیزی به نام پول و ثروت و بیت کویین براشون مهم نیس این بازی براشون جذابه خیلی درگیرش نشو قنبل کن از بازی لذت ببر خخخخخ
بازم توهم و خیال باطل موتوری کجایی
مثال زد بی سواد …
داداش کمتر شیشه بکش ضرر داره
پلشت دیدگاه سه سال پیش منو برو بیبین هست من والا این برنامرو واسه چک کردن قیمت تتر دارم و خنده نصب دارم فعلا بزار بیت ۱۰۰ کا فرو بهت بکنن گریه هاتم میبینیم نوب
ابله گفتم فرض کن
شیشرو تو کم بکش که هنوز تو کامنتای اینجا دنبال نقطه ورودی اسکل معلومه تازه کاری برو سابقه منو بیبین کی راجب روانشناسی حرف میزدم پلشت جان معلومه یه کلیتو فروختی بیت خرید آنقدر تعصب داری کم امثال تو ندیدم بدبخت شدن
چی بگم بیبین فقط کندل قرمزا به صف شدن سکته نزنی چشات تار بیبنه صفحه گوشیتو ازگل از سه سال پیش معلومه چه پلشتی هستی
خوشم اومد از ساقیت راضی ام
آره واقعا من اگه یه میلیون دلار داشتم ارز دیجیتال به چه دردم میخورد
با ی میل دلار میشه شاهانه زندگی کرد تا اخر عمر
اولا قول نده،بعدشم منظورش فرض براینه که ۱ میلیون دستشه،کجایی؟؟!!
داداش گلم گفتم دیدگاه نگفتم دارم خدای من شاهده بدون هیچ علمی ۵ سال پیش با یک میلیارد ۹۰۰ پول زحمت کشیده اومدم تا قطره اخرشو لیکوئید شدم تا به این دیدو تجربه رسیدم الان با هزار دلار نوسان میگیرم روزی ۵۰ تا ۷۰ تا درآمده به خدا به خدا هودل کردن واسه ما نیست من آدم بنجلی نیستم برو دیدگاهمو بیبین سابقش هست
داداشم مرسی از درک شما دیدگاهم بیبین اگر دوست داشتی بیا با هم راجب روان شناسی بازار بیشتر حرف بزنیم چیزی که فک کنم اینجا فکر میکنن فقط مربوط به مشکلات خانوادگی هست
که تو رو آگاه کنم هم وطنم که به توی که واقعا علمی نداری و با سلام صلوات داری معامله میکنید یه تلنگر بزنم که به تو خدمت کنم برو بیبین کی چه موقعی راجب چی حرف میزدم کلید میاد دستت