حتی 1درصد اگر ریپل با تایید etf و غافلگیری امثال من بره بالا و 5 دلار هم بشه، ریسک به ریوارد بالایی داره، تو این فاصله که درگیر ریپل در این محدوده شدید خیلی ارزها سودهای بهتری دادن و میدن، از یه توکن مثل xen گرفته تا همین om که دیگه الان وقت ورودش نیست
انشالله که فروخته باشی و حرف الکی نزنی
امثال تو کم نیستن
خداروشکر خودتون رو لو میدید
تمام نظرات منفی درباره ریپل یک کندل مثبت میزنه میاد مینویسه جونم ریپل
نمیدونم چه تونه دوست دارین مردم رو بترسونین وخودتون داشته باشین
براي كسايي كه ميخوان تازه وارد بشن درست نه ما هولدر ها ورود به ريپل اصلا منم موافق نيستم چون سودش نشبت به ضررش زياد تر هست فعلا دادگاه گفتم گفتن باز ديروز بوده جلسه تموم ميشه از اين خبرا نيست بابا ما ٤ساله منتظر هستيم اين همه ارز نميدونم چه فكري ميكنيد ارز ٦برابري ميخوايد بخريد دوستانه ميگم من خودم عاشق ريپل زندگيمم تغيير داد ولي الان ريسكش بالاست نهايت ٢٠٪داشته باشيد كافيه كه يه درصد رفت بالا داشته باشيد
شما باید درصد ریسکو نگاه کنید شما نمیتونید اون مقدار پولی که برای این ارز ها استفاده میکنیدو با ارزهایی مثل ریپل و اتریوم مقایسه کنید
ارزهایی مثل ریپل درصد ریسک از بین رفتن پروژشون خیلیییییی کمتر از این ارزهایی هست که گفتین
سلام از مانترا که جا موندیم. نظرتون در مورد ارز اوندو چی هست؟؟؟؟
اون ارزها هم چون رشد کردن همه گفتن تو شناختی حالا ک توام پرفسور شدی یه ارز دیگه معرفی کن ک ما بریم سراغ بقیه
کم چرت پرت بگو..الان میرفتی همون omمیخریدی بعد ریپل پامپ میکرد میرفتی تو کامنتا om همینا رو مینوشتی