صبر و داشتن بیت کوین

سلام
نمی‌فهمم میگید ضرر دادیم یعنی چی!!
من اصلا سواد تردید ندارم و تخصصم نیست
دو سال پیش ۳ هزار تتر بیتکوین خریدم
الان ۷ هزار شده
و حدودا ماهانه ۱۵ تا ۲۰ ملیون تومن هم از سودش تو این دوسال برداشتم
تازه این نرم افزار رو نصب کردم پیامارو خوندم خیلی عجیب بود برام و خیلی ترسناک

برید ب زندگیتون برسید و صبور باشید

چرندیات نگو عامو با بچه دو ساله ک حرف نمیزنی

ماشین دنا پلاس 600 دادم ارز شده 90تون خیلی درد داره خیلی

درود خب بیت دوسال قبل ک قیمت کف حدودا ۱۶ الی ۲۰ هزاربود ولی اینجا بیشترهمراهان آلت کوین یا ارزهای تلگرامی خریدند واحتمالا مدت ۶ ماهه قبل .وامثال ارز ترامپ و ملانیا که یکشبه سی چهل برابر شدو بعدشم ریرش شدید کرد و باعث ضرر خیلیها شد .وگروهی هم فیوچرز زدندو درنوسانات شدید اخیر لیکویدشدند .والبته شما هم کف خریدین وهم صبر.:green_heart::+1:

همراهان اینجا بیشترآلت کوین دارند که درنوسانات اخیربیت کلی ریزش کرده .وگروهی هم فیوچرز زدن ولیکویدشدن .بله درسته اگر بیت .سولانا .اوه .بایننس .سویی .تن .لایت کوین .ریپل .کاردانو .فانتوم .اواکس.استرلا.آلگو.اتر.وامثالهم به قبمت دوسال قبل هولد میکردیم سودش سرشاربود :green_heart::folded_hands:

چقدر ضد و نقیض؟!! میگی سواد ترید ندارم. بعد میگی ماهی 20 میلیون درآمد دارم. اگه 3000تا را هولد کردی شده 7000 تا درست. ولی این 20 میلیون را چطوری حساب کنیم.

خب راهشو به هم وطن تان ات نشون بده اگه راست میگی.

چون 2سال پیش با تتر خریدی در ثانی همه که بیتکوین نخریدن خیلی الت کوینا نتونستن به 2سال پیش برسن

همین دو ماه پیش خریدن انتظار داشتن که دو ماهه پونصد درصد سود بده بازار حالا که مثلا ده پونزده درصد ریخته یا بیست درصد حتی میگن ضرر دادیم. یه همچین جماعتی هستن اینا

شما احتمالا به وحی الهی متصل هستید

چند لکه رنگ داشت

شاسیاش ضربه نداشتن ؟

لاستیکاش چند درصد بودن

بیت کوین رو زودتر بفروشید تا نرفته تو پاچتون :joy::joy::joy: