درس‌های سرمایه‌گذاری و پرهیز از اشتباهات

سال ۲۰۲۱ آمدم اینجا شروع به کار کردم اون زمان دفعه اول سود خوبی کردم ماشین فروختم و به سرمایه اضافه کردم
به حرف اکانت های همچون اکانت های سم پاش اینجا که دارید می‌بینید اسم نمی‌برم گوش میکردم سرمایه خودمو مثل احمق ها نابود کردم

رفتم دنبال زندگیم تا پارسال مجدد وارد بازار اما اینبار با دانش نسبت بهتری وارد شدم دو ماهی بازار نگاه میکردم خرید نمیکردم بعد از برسی کافی سرمایه مازاد این بار وارد بازار کردم برای شروع یک میلیون وارد کردم و رفته رفته بازار که دستم آمد سرمایه وارد بازار کردم
نصف سرمایه ثابت و نصف دیگر باهاش ترید کردم
ضرر کردم سود کردم ولی دیگه به حرف سم پاش ها اهمیت ندادم دو اصل همیشه رعایت کردم طمع نکردم _ صبر داشتم
نکته مهم اینکه همیشه مقداری نقدینگی کنار گذاشتم و هر وقت بازار اصلاح سنگین زد باهاش خرید کردم و پس از اصلاح مجدد همان مقدار با سودش کنار گذاشتم

دوستان شما اگر به حرف کسی اینجا خرید و فروش نکنید
تحت جو بازار خرسی و بازار گاوی قرار نگیرید
به حرف سم پاش ها که مدام ناله می‌کنند گوش ندید
و در زمان اصلاح فروشند نباشید هیچ وقت ضرر نمی‌کنید
در واقع تا وقتی نفروختی ضرر نکردی
و هر زمان سود میکنی طمع نکنید و حداقل سئو سود کنید

همه روزای اول ضرر دادن تا تجربه بدست آوردن و همه به حرف سم پاش ها هر وقت گوش کردن ضرر کردند

ادمین تایید لطفا

ادمین فقط بدرد تایید این جور چیزا میخوره ک وقت ملت رو میگیره
حالا ی نفر ی تحلیل میزاره تایید نمیکنه

میدونی اگر مردم آگاهی داشته باشند دیگه به حرف آدمایی مثل تو گوش نمیدن تویی که تحلیل داده بودی سویی پامپ میشه ولی همان موقع سویی تا مدتی ریخت
فقط کافیه یک نفر همان موقع به حرفت گوش داده باشه پولش نابود شده

تموم شد؟؟؟
تاثیرگذار بود واقعا:/

ادمینی در کار نیست اینو من چند بار دیدمو خندیدم که ادمین جان بزار ادمین تایید کن ادمین فلا… رد و تایید کامنتا توسط برنامه نویسی کنترل میشه اینو بدونید !!!

ببین اینکه اینجا سلیقه ای کامنت ها تایید می‌کنند شکی توش نبست ولی دلیل فشاری شدن تو این چیزا نیست

چند هفته پیش تحلیل کردی سویی دامپ میکنه فلان قیمت دقیقا همان شب سویی ریزش کرد تا چند روز هم نزولی بود بعد از این تحلیل هم دیگه یه مدت غیب شدی
حالا اگر کسی به تحلیل تو اون مقع اهمیت داده باشه که رسمن خودشو بیچاره کرده

اتفاقا تا جایی که بتونم آگاه سازی میکنم که هیچ رو حساب تحلیل های چ ر ت دیگه خرید و فروش نکنند

درود شما یکم دقت کنید به این مثال هر چیزی رو دسته کم بگیر ازش ضربه میخوری ، خیلی جا داره بازار بیوفته دستت ولی یه راه ساده میدم دستت هیچ وقت ترید نکن ، فیوچرز و … منظوره و اینکه فقط سرمایه گذاری کنید یعنی بموقع هولد کن و بموقع بفروش همین ،بموقع خریدی و بموقع فروختی ینی بازی رو بردی ، در غیر اینصورت ینی بازی کردی باختی و پولتو دادی به دیگری وسط هر چهار سال یکبار وارد بازار شو دقیقا یک سال قبل انتخابات آمریکا وسط تابستان خرید بزن ، ارزهای رتبه یک تا بیست مارکت رو و بموقع خروج بزن ، من تو هزارن کانال ایرانی و خارجی بودم شاید یکی تا دوتاش یکم بلد باشند اون چیزی که مارکت بالا و پایین می‌کنه تایمی هست ک براشون مشخص کردن برو تایم های رود و خروج ارزها رو مشاهده کن همه شبیه همن اونو دربیاری بردی بدرود شاخص ترس طمع زیر 30بود خرید کن بالای 50بود خرید اصلا نکن بالای 80بود بفروش

درود ممنون از اینکه وقت گذاشتید

خداروشکر که تاثیر گذار بوده

اینجا خیلی ها ادعا داشتن و به نظرات دیگران توهین کردن و ادعای حرفه ای بودن داشتن ولی در نهایت زمین خوردن

اصلاح میکنم سویی پامپ کرد