درود به همه
اینجا کسی هست که توی پروژه استپن اکانت داشته باشه؟
من سه سال هست که تو این پروژه هستم،وقتی بیتکوین ۱۵۰۰۰دلار بود وارد شدم،وجز خوبی از این پروژه چیزی ندیدم،
با تجربه هایی که از چند سال قبل از ورود به استپن داشتم،تونستم پیشرفت قابل توجهی داشته باشم،
من چند اکانت دارم که پولش از خود پروژه ماین کردم و یه تعداد معامله به موقع ارز خود پروژه،
که خود این کارها یکی دوسالی طول کشید،
یکی از خوش شانسیایی که داشتم پارسال شب عید قیمت gst که یکی دیگه از ارزهایی هست که میشه ماین کرد شده بود۱۴ سنت چه پول خوبی بود اون روزا که دوست دارم همه تجربش کنن،،خلاصه که خیلی برام خوب بوده،
اگه دوستان قصد ورود به پروژه رو داشته باشن،من آموزش صفر تا صدشو میدم،با دوماه پشتیبانی،
که شخص کامل همه چیو مسلط بشه.
به این خاطر میگم که اگه کسی از این پروژه اکانت داشته باشه،مثل این میمونه که انگار یه ماینر جیبی داره که بجای برق،با پیاده روی و دویدن میشه این ارز رو استخراج کرد،که چیدنnftهای این ماینر جیبی نیاز به تجربه و تخصص داره.
پیروز و پر پول باشین:hugs:![]()
![]()
اینم یاد گرفته میخواد از این شرایط بد استفاده کنه جیب ملتو خالی کنه
من دو و نیم ساله تو این بازی هستم و حرفتو تایید میکنم ولی اگه با یه گوشی چند اکانت داشته باشی ممکنه بازی تقلب رو تشخیص بده و بن کنه اکانتارو . امسال اوضاع بازی اورجینال که gmt میده خوب نیست و مشکل اصلیش معرفی ورژن جدیدی از بازیه که کاربران دارن میرن سمت اون ورژن و فشار فروش به خاطر همونه چون nftها و اسنیکرا همگی با gmt فروخته میشه و این باعث ریزش بیشتر gmt شده . البته حرفهایی است که میگه کاربرای قدیمی مثل ما با حفظ امتیازها و اسنیکرها هم در ماههای بعدی میتونن به ورژن جدید بازی منتقل بشن ولی قطعی نیست و خودم هم شک دارم