چرا هولد جواب نمیده؟

سوال
چرا هولد بدرد نمیخوره:
جواب
چون یکی باید پول بیاره ارز رو بخره تا بره بالا. شما اگه سرمایه دار بودی پولت رو کجا میبردی. لااقل با خودت روراست باش.
سوال
چرا فقط 20%معاملات لانگ موفقیت آمیزه؟
جواب : به همون دلیل بالا
سوال:
چرا 80 درصد تریدرها پوزیشن شورت می‌بندند؟
جواب:
چون هرچی خریدار باشه یک جایی پولشون تموم میشه و تریدرها شورت باز وارد میشن و تا جایی خریدار های قبلی فرار کنن ازشون سود میگیرن
بله عزیزان من. رمز موفقیت پیدا کردن نقطه ای هست که پول‌ها تموم شده و همه در حال فروشن
ریلکس باشین و بزارین ماروبوزو کار خودشو بکنه

یادم رفت بگم شما نمیدونید تا کجا خریداران خرید میکنن و پیدا کردن نقطه ماگزیمم سخته ولی در عوض شورت گرفتن تا دلت بخواد آسونه مخصوصا روی شت کوین‌ها.

یادآوری میکنم که شما نمیدونید کی خریداری عمده می‌خرن و پامپ میشه ولی هر پامپی لاجرم دامپی درپی خواهد داشت

داداش تفسیرت بد نیست ولی یه سوال این عدد رقمارو از کجا آوردی تو چه سایتی یه منبع لطف میکنی بگی تو بازار بولیش هم همین اعتقادو داری یعنی بیت از۱۵ کا اومد شد ۱۱۰ کا شما هنوز دنبال پوزیشن شورت بودی خسته نباشی واقعا برادر عزیزم بهتر نیست با شناسایی روند بازار آشنا شی بتونی تو روند معامله کنی که احتمال برد معاملات بیشتر شه بهتر نیست با ریسک به ریوارد آشنا شی بهتر نیست مدیریت سرمایه یاد بگیری بهتر نیست یاد بگیری حجمو از کجا بیبینی که فیک بریک اوت رو تشخیص بدی بهتر نیست الگوی کندل استیک یاد بگیری که فقط تو سوینگ لو و سویینگ های همین به دردت میخوره …کلا بهتر نیست یاد بگیری بعدش حرف بزنی

بنظرت بهترین ارز برا شورت و لانگ کدوم ارزه؟

چرت ترین تحلیل😐

جدی میفرمایید اگر سال قبل سولانا ریپل یا ارز معتبر هولد کرده بودی پولت 10 برابر میشد

دوست عزیز من تمام تکنیکال رو فوت آبم. مشکل اینه که شما استراتژی رو با تکنیکال قاطی کردی. اعداد ارقام هم مربوط به ترید خودمه

هولد در ۹۰ درصد مواقع روی میم ها ضرره
من الان به مقداری ارز جسمی کویین خریدم که ۴ سال پیش طرف با ۳ میلیارد خریده ولی من با ۲۷ میلیون خریدم همون ارزو یعنی تقریبا ۹۷ درصد از ارزش پولش رفته حالا این ارز چند هزار برابر سود بده طرف به پولش برسه باز بشه ۳ دلار و ۲۰ سنت ۴ سال پیش