روانشناسی بازار

دوستان من یک کارگرم البته که به شغلم افتخار میکنم ولی درکل از راه سختی پول در میارم مدتی است داشتم تو صرافی های مختلف تو اینترنت و کانال های متفاوت درس بازار های رمز و ارزی رو یاد میگرفتم و دروغ نباشه ده تومنی هم ضرر کردم ولی یاد گرفتم،از شما کمکی میخوام لطفا از دوستان با همان اطلاعت و علم خودش که مسلما قابل احترام و تاییده ارزی رو معرفی کنه که بتونم با پس انداز سرماه ازش خرید کنم برای مدت‌های طولانی یک سال دوسال سرمایه گزاری کنم هر ماه تقریبا ده ملیون پس انداز دارم
ممنونم اگه ارزهایی رو معرفی کنید که بتونم با این سرمایه خرید کنم و در ضمن آینده تضمین هیچ بنده ای نیست پس همون علم و اطلاعات خودتون برای من یک سود به حساب میاد
امیدوارم همگیتان در این مسیر به آرامش و ثروت دلخواهتون برسید

معلومه خوب داری پول در میاری ۱۰ تومان پس انداز میکنی بچه پروو کارت چی هست حالا بچه کجایی:enraged_face::enraged_face:

واقعا این پیامت قابل تحسینه ایشالا که اون نون حلالی ک درمیاری دوستان باشن که بتونن بهت کمک کنن چیزی بگیری چون من اطلاعی ندارم اینجا هم فقط نظاره گر برادران ساتوشی ناکاموتو هستم که هر کدام برای خودشان قسمت گذاری میکنند و نمیدانند چرت و پرتی بیش نیس این کندل و و و و و همش دست کسایی هستش که من و شما روحمونم خبر نداره تمام.

کسی که ماهی ده میلیون پس انداز داره کارگر نیست داداش دمتم گرم از منی که هیچی سرم نمیشه به تو نصیحت که پول هاتو داداش نریز توی این بازار به جای این کار پس انداز کن پس انداز کن و زمین بخر لااقل بچه هات یه فاتحه برات بخونن با ورود به این بازار فاتحه اینده خودتو خانوادتو میخونی بدرد نمیخوره به ولله که بدرد نمیخوره

بیت ، اتریوم، سولانا ، دوج کوین ، با مدیرت سرمایه و ورود پله ای

خوش بحالت یه کارگر هستی و در ماه میتونی ده میلیون پس انداز کنی

دوست عزیز.کلا جماعتی که اینجاست.یا هیچ کوینی ندارن.یا اگرهم دارن فقط شت کوین.شیبا.فلوکی.په په.ببین ریپل.ترون.بی ان بی.تمام.بزار کنار تا اخر ۲۵ بعدشم خدا داند.پرسود موفق باشی

درود .اول تتر .مخصوصا درایران .ولی بعداصلاح بازار سویی .تن .دوح .لایت کوین .اواکس .کاردانو .ریپل .گراف .فانتوم .نسبتا بهترهستند .هرماه مقدار۱۰۰ دلارازهدکدوم بگیرید .البته بازم از بین ۵۰ تاارز اول تحقیق کن .برقرارباشی :+1::green_heart:

جون عزیزت نیا تو این بازاره اشغال بخدا اگر سودم کنی باید خرج اعصاب و روانت کنی تا بشی اون ادم سابق اگه میخوای سرمایه گذاری امن کنی فقط طلا خام بخر و در ارامش زندگی کن با ورود به این بازار که فقط کوره پول سوزیه هم ضرر مادی میکنی هم معنوی که اعصاب و روانته…این کارو با خودت نکن…

با ماهی ۱۰تومن پس انداز کجا میشه زمین خرید😐

پولتو ارز نخر.بده نقره بصورت شمش.تحقیق کن بعد بخر

در این بازار اگر ۱۰ تومن سود کنی
مطمئن باش بعدش ۱۰۰ تومن از دست میدی

پولکادات بخر استیک کن بزار بعد پنجاه به بالا بفروش

از من به تو نصیحت تو این بازار سرمایه گزاری نکن اونایی که پیر بازار هستن بزور سود میکنن تو که هیچی الان خوشت نمیاد بهت میگم از این بازار برو ولی یه چند ماه دیگه له حرفم میرسی

من خودم باشم،هر چی درتوانم باشه اینارو میخرم،جستجو کن،از اینا بهتر و سودمندتر پیدا نمیکنی،قول صددرصد میدم ک حداقل ان شاءالله تا ۴برابر میشن،اونم تو همین چند ماه

ARB
و
TIA

بین ۵٠ارز برتر که قیمت مناسب باشه واینده دار باشه ورشد نداشته ارز وی چین قیمت تقریبا ۴هزار تومن شک نکن بهش، یا چند رتبه پایین تر ارز جسمی کوین
هر ارز راجبش تحقیق کن کاربردش وتیم فعال داره یا نع

اقای متفکر مثلا امدی درستش کنی