بعد اینکه بیتکوین از ۱۰۱٫۰۰۰ پایینتر نیومد، دیگه لایتکوین رو ۱۲۱.۹ ورود کردم. هر چه بادا باد؛ میخواد کندل سبزش فیک بوده باشه و بیاد پایین؛ بالاخره باید یه جایی ورود کرد. این تفکر که کفِ کفِ رو شکار کنم کار خیلی سختیه.
احسنت . فقط امیدورام ورودت اینطوری نباشه که ی پله روی 121.9 ورود کرده باشی . فکر چند تا خرید پله ای دیگ توی قیمت های زیر 100 هم باش . چون هنوز بیت جای افت بیشتر رو داره .
ولله بعد اینکه نوتیفیکیشنهای صرافیها میاومد که هر بار بیتکوین میاد پایین، دیگه جرات نکردم که قیمتها رو نگاه کنم. الان بعد دو روز که نوتیفیکیشن اومد که بیتکوین به ۱۰۰٫۰۰۰ رسیده، یه کم جرات کردم قیمتها رو نگاه کنم؛ دیدم که لایتکوین حتی سایهاش به ۸۰ دلار هم رسیده!!!
متاسفانه کلاً رو ۱۲۱.۹ ورود کردم، وقتی کندل سبز داشت قرمز میشد خواستم خارج بشم که منصرف شدم و خوابیدم، چون که در سه ماه اخیر از ترس ریزش چندین بار ورود نکردم، گفتم بذار که این بار ورود کنم؛ جایی که باید صبر میکردم، صبر نکردم و عجله کردم در خرید؛ برعکس دفعههای پیش.
کانال نزولی که برای بیتکوین رسم کرده بودم، دقیقاً به خطروند پایینی کانال برخورد کرد که ۹۲٫۰۰۰بود. شرط اینکه بیتکوین از این کانال نزولی خارج بشه، تثبیت بالای ۱۰۲٫۰۰۰ هست. امیدوارم قیمتها بروند بالا و ضرر نکنم، چون سه سال پیش به اندازهی کافی ضرر کردم