این بختیاری دروغگو لاف زن همه مون رو درگیر بونک کرد.اونقدر شعور نداشت که یه ارز معرفی کنه مثل اتریوم،حداکثر 10 درصد تو ضرر بودیم.بونک دقیقا نزدیک 100 درصد ریخته،هر وقت هم یه بالایی می زد اون رفیقش میومد می گفت صبر کنید.مطمئن باشید خیلی شانس بیاریم و بیت کوین تا 70 نریزه،20 درصد میاد بالا،به نظرم بهتر هست اگه بالا داد خروج،بعید نیست این افراد با سازندگان این ارزها در ارتباط باشند و مبالغی رو بگیرند.وگرنه هیچ چشم بسته انتخاب می کردیم.حداقل یکی از ارزها مون تو ضرر نبود.چند تا ارز معرفی کرده،همگی بالای 100 درصد تو ضرر هستند
کجایه کاری از ۶۰شده ۲۱ میشه ۱۵۰درصد ریزش
پس شما جدید هستی اون پور حاجی…… از ۶۰ ممکه هیچ رو ۴۰هم میگفت تو سودم
خدارو شکر بابت بونک
چقدر آدم سر این ۲تا سرمایشونو از دست دادن ولی ومطمین باش یه جایه زندگی پس میدن
#کارما
بالای 100 درصد ضرر که نداریم عزیزم - تمام علم ریاضی رو بردی زیر سوال - تن لایب نیتز و نیوتن و رنه دکارت تو گور میلرزه از شنیدن این حرف ها
اون شیاد فقط بونک رو نگفت جیم و موزو فلوکی رو هم با تبلیغ زیرگانه و مدل تبلیغ کردن رو میدونست با شیرین زبانی مردم رو برد طرف ضرر چهار تا ارز که اینها درست بالای هشتاد درصد ریختن
آقای فیلسوف قیمت ۲ماه قبل ۰۰۰۰۶۰
قیمت امروز ۰۰۰۰۲۱
شما بگو ببینم چند درصد میشه ریزش؟؟؟
چرا وقتی چیزی نمیدونی صحبت میکنی؟؟؟؟؟؟
یک فرد هیجان زده مفلوک بود که همه رو بدبخت کرد
اگه حالیش بود چرا از ریپل نگفت
یا ارز های دیگه که چند برابر شدند
پس نتیجه میگیریم اون یه شیاد بود که همه در دامش افتادند
اگه ادعا داری ( بختیاری ) چرا اکانتش رو پاک کرد
اگه مردی بیا الان نظر بده
بیا تز بده
بیا
د بیا
یه کم مطالعه کن
استاد نوشتم نزدیک 100،ارز banana رو معرفی کرد،من خودم 100 دلار تو قیمت پایین خریدم.صفر شد.این 100 نیست؟؟؟و در ضمن الان خیلی از این هایی که معرفی کرده باید 150 درصد رشد کنند تا از ضرر بیایم بیرون
دقیقا ارز banana رو گفت بخرید.من 100 دلار خریدم.صفر شد
خفه شو الان وقت این حرفهاس احمق جون
جناب دکارت ارز banana رو گفت بخرید.100 دلار خریدم .صفر شده،در ضمن وقتی 50 درصد یه ارز برای بار اول میریزه،باید 100 درصد رشد کنه تا به پولت برسی
حروم زاده بختیاری کجاست از دست اش شکایت کنیم