نقدینگی جمع کردن و بازار: واقعیت یا توهم؟

خیلی میبینم میگن زیر فلان جا نقدینگی داره ، تا نیاد جم نکنه بالا نمیره
توی روند بیت توی جمعای خصوصی ما این خزعبلات رو زیاد میگفتن ک زیر ۱۹ نقدینگی داره زیر ۲۵ زیر ۳۸ ، تا نیاد جم کنه بالا نمیره و اونا هنوز منتظرن بیاد نقدینگی جمع کنه

آخریش هم همین ۳.۵ دلار دات بود ک میگفتن سطح کلیدیه تا نیاد حداقل ۱۰ سنت پایینتر استاپ جمع نکنه بالا نمیره ک دیدیم چجوری ۲۰۰ درصد بالا رفت

دوستان مشکل شماها اینه دنبال زیر بغل مارید ، دنبال کمال گرایی هستید دنبال اینید مثلا بگید ما خیلی خفنیم همش لبه میگیریم

تو اگه معامله گر بودی ک توی سطح ۳.۵ دلار صد بار میتونستی وارد بشی ، نه اینکه الان دنبال نیم دلار پایین تر و بالاتر دنبال ورود باشی

این طرز فکر محکوم به شکسته ، توی این بازارا نشون نمیده چون زمانش طولانیه ولی ۵ سال میگذره میبینی خوشبینانه دور خودت فقط گشتی اگر سرمایتو نابود نکنی ولی یه ماه با این طرز فکر بیا توی فارکس اونوقت میبینی یه هفته هم نمیتونی دووم بیاری لباس زیرتم از تنت درمیارن

چرا نمی خاهی اشتباهتو قبول کنی؟ از اون نقطه ای که سر و شانه تایید شد، قیمت تا امروز پنجاه درصد ریخته، همون الگوی ساده ای که شما قبولش نداشتی. پنجاه درصد ریزش ینی باید اون بدبختی که به حرف شما خریده بشینه بازار صد درصد رشد کنه تازه برسه به پولش. ضمن اینکه هنوزم کف سازی نکرده و شاید تا چهار دلارم بره. اینقدر با قطعیت حرف نزن عمو، بازار به حرف من و شما حرکت نمی کنه، ما هنر کنیم فقط باهاش همراه شیم.

میخای یکبار دیگه رای گیری کنیم اگه نصف بعلاوه یک بهت دیسلایک دادن دیگه نظر ندی

موافقی گلم ؟

لایک

دیسلایک

۴ دلار خدمت شما

بیا زیر بغلش و ببین

ما چهار دلار خریدیم پارسال و دو بار ده دلار فروختیم و الان هم داریم دوباره خرید میکنیم ولی تو پولی که مامانت و بابات با بدبختی بهت داده بودند و ریدی توش و الان توش موندی دیگه خفه شو و گم شو مستراح فراهانی

سلام داداش من چند وقتی هست رو این ارز زوم کردم چن باری ام ازش خوب سود گرفتم الانم میخام تقریبا ۴۰۰۰دلار روش سرمایه گذاری کنم ب نظرت ذو چ نقطه ای ورود بزنم عجله ندارم نقدم ممنون میشم راهنماییم کنی❤️