از دست دادن سرمایه در بازار ارز

سرمایه‌ام از ۲۱ میلیون رسید به ۱۸ میلیون یه مدت ۱۸ میلیون بود عد شد ۱۷ تومن یه مدت ۱۷ تومن موند الان شد ۱۶ و خورده‌ای هی داره می‌کشه پایین خدا بخیر کنه الان همین ۱۶ تومن یا مدت می‌مونه دوباره میره رو ۱۵ تومن همینجوری نامحسوس دارن پولامونو می‌خورن خدا لعنتشون کنه اومدیم اینجا یه قرونی سود کنیم همش تو ضرره ولی بازم منتظر می‌مونم خدا رو چه دیدی یه فرجی شد انشالله انشالله همیشه پرسود باشید

برو باهاش دوچرخه بخر

خب قمار همینه . پول ترو میدزدن صد نفر ردیگه رو هم میدزدن میدن به 10 نفر بقیه ش رو هم میزارن توی جیبشون . اسمشم رو هم گزاشتن بازار . هر چی داری نقد کن برو داداش . هم پولت سرجاشه . هم استرس نمیکشی و سلامتیت از دستت نمیره . منم 4 سال پیش دقیقا همین کارو کردم . به چهار تومن سود الکی که اینها میکنن دلتو خوش نکن دفعه بعد ده برابر سودی که کردن ضرر میدن . خاصیت قمارخونه همینه .

خوش بحالت من ۱۶۰ میلیونم شده ۵۰ میلیون باید صبر داشته باشی

تنها کسی که استرس میکشه تویی جالبه ما سرمایع گذاشتیم گ خوریشو تو میکنی عجیب نیست؟

باشه حالا بدو بینم بدو.

چ خبره داداش نباید اینقدر سرمایه‌گذاری میکردی تهش معلوم نیست بقرآن من همین بیست میلیون بابدبختی جمع کردم گفتیم یه چیزی گیرمون بیاد قبل عیدی.. فعلأ که خبری نیست امیدوارم بازار یه تکونی بخوره

تانفروختید ضرر نکردی.