په په۲: آیا زمان رشد فرا رسیده؟

امروز آخرین روز هفته میلادی هست و بنده هنوز بر سر حرفم هستم تا بسته شدن کندل امروز که ساعت سه و نیم شب هست روند په په۲ عوض میشه و از فردا رشدش شروع میشه ، عزیزان نترسید شاید در طول روز نهایتاً ده درصد دیگه هم بریزه، ولی برمیگرده و کندل هفتگی تغییر روند (از نزولی به صعودی) بسته میشه ، در طول هفته باشیب ملایم صعود میکنه ولی پنجشنبه مخصوصاً جمعه پامپ بسیار خوبی خواهد کرد ، اصلأ نترسید دوستان آخراشه باید ترسوها رو پیاده کنه ، پرسود باشید هموطنان عزیز :person_raising_hand:t2:

مثل دفعه قبل دقیقه ثانیه بگو‌،:grin:

باشه حالا بدو برو خونتون

دمت گرم مصطفی اگه پامپم نکرد فدای سرت
هرچقدربه تاخیربیفته
پامپ قدرتمند تری داریم

داداش دمت گرم واقعا مردی ما که باختیم ولی با حرفهای تو دل گرم میشیم پامپ هم نکرد نکرد فدای سرت خربزه خوردیم پای لرزشم میشینیم واقعا بعضی ها میان سم پاشی میکنند نمک به زخم ما میپاشن

سم پاش یعنی دقیقا مصطفی نه ما که حقیقت رو گفتیم که ریزش داره دوست داری امید الکی بهت بدن

همینکه با حرفات باعث امید تو دل کسابی که ناامید شدن و به فکر فروشن میشی دمت گرم چون تا وقتی کسی نفروشه و صبر کنه ضرر نکرده اما اگه بفروشن باخت میدن و بعدا حسرتشو میخورن من خودم یبار تجربشو داشتم که بخاطر حرف سم پاشااا فروختمو بعد هی بالا رفتنشو دیدمو غصه خوردم